Д-р Огнянова изпитва ужас от брака не само в „Откраднат живот”

https://hotarena.net/az-jenata/d-r-ognianova-izpitva-ujas-ot-braka-ne-samo-v-otkradnat-jivot HotArena.net
Д-р Огнянова изпитва ужас от брака не само в „Откраднат живот”
Доктор Огнянова от „Откраднат живот” изпитва ужас от брака не само в сериала, но и в реалността, шушукат нейни колеги. Актрисата Диана Димитрова издала този свой страх по време на снимките на един от последните епизоди в сезон 6. По сценарий трябвало да мери булчински рокли. Докато ги сменяла, нервите ѝ се обтегнали до скъсване и започнали да я обливат горещи вълни.

Актрисата едва устояла на желанието си да избяга от снимките. Въпреки притеснението от роклите, тя все пак успяла да се събере дотолкова, че да заснемат сцените. Признава обаче, че това са били едни от най-трудните снимки в живота ѝ, особено когато се наложило да ходи, издокарана в неудобната рокля тип русалка, която героинята ѝ купува. За сметка на нейните мъки, колежката ѝ Ирина Митева (Ина Фотева в сериала), която също участва в сцената, щяла да умре от смях, като я гледала как се гърчи в ужас от белите одежди, пише \"Уикенд\".

Не само това обаче е било трудно за Диана в „Откраднат живот”. Истинско изпитание се оказала работата по епизода, в който героинята ѝ е изнасилена. Докато се трудела по тежките сцени, била на ръба на силите си, тъй като успоредно с това подготвяла и изложба. „За седмица свалих 3 килограма”, сподели актрисата преди дни. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.