Дъщерята на Минчо Празников го издържа (Синоптикът и жена му едва смогват със скромните си пенсии)

https://hotarena.net/az-jenata/dashteriata-na-mincho-praznikov-go-izdarja HotArena.net
Дъщерята на Минчо Празников го издържа (Синоптикът и жена му едва смогват със скромните си пенсии)
Минчо Празников години наред отказваше финансова помощ от щерка си, но вече приема парични преводи от нея, разбра HotArena.


Дъщерята на легендарния синоптик работи в Англия от 2 десетилетия, изкарва добра заплата и има възможност да отделя част от доходите си за добруването на своите родители.


„И двамата със съпругата ми сме със скромни пенсии. Преди успявахме да си вържем бюджета със сумите, което получаваме за прослужено време и старост, но вече ни е невъзможно. Цените на продуктите и сметките на апартамента хвръкнаха нагоре, а доходът ни не е мръднал. Затова момичето ни настоя най-накрая да преглътнем гордостта си и да позволим да ни помага”, сподели пред репортер на „Уикенд” 82-годишният експерт по прогнозиране на времето.  

2 Коментара

Blqk

преди 4 години

Еми нали му е дъщеря, бе Хорарена. Кой да му помага ако не тя? Да не му помага филанкишията?

Коментирай

Разбира се

преди 4 години

че като дъщеря ще му помага... И това не е единственият случай...Но е обидно да получаваш пенсия, която върви след инфлацията и да разчитащ на децата си. В същото време правителството нехае.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.