Ева Веселинова стряска злобари

https://hotarena.net/az-jenata/eva-veselinova-striaska-zlobari HotArena.net
Ева Веселинова стряска злобари
Оставете злобарите да се задушат в черногледството си! Пожелавам ви да получите много подаръци, които не се измерват в пари.

С тези мъдри мисли и пожелания Ева Веселинова започна първите дни от новата година по ски пистите. Както на другите, така и за себе си русото изкушение пожелава срещи с много смислени добри хора,, да се бори повече отколкото да се руши, и насладата към живота да бъде по-честа и осезаема, забеляза \"България Днес\".

4 Коментара

Zlobar

преди 4 години

Тъпа лелка к*рва.

Коментирай

друг злобар

преди 4 години

Ева е тъпа ,селска пръчка и много и личи!Цялата е клише-коса,дрехи изречения!

Коментирай

друга злобарка

преди 4 години

Колко коментари изтри и колко хора блокира,милата,след участие в готварско предаване-ръчичките я заболяха!Не можа да понесе всенародната любов на хилядите си почитатели!Евче,ако знаеш колко си зле-ще забегнеш пак в СанДорини да се молиш на оня с пръстена да те вземе-хаха, Сводник ли ,как се казваше,,,?

Коментирай

Злобари

преди 4 години

Явно на истински глупавите хора не им е дадено да могат да си направят нито изводи, нито самооценка. Злобари просто били хората. Абе мила, ти си селянка отвсякъде, не спираш да дърдориш глупости, злобно се изказа за всеки от черешката, говориш на висок тон с диалект, не блестиш с интелект, хубостта ти е тип румена засмяна на селския мегдан здрава кобила, ама видиш ли...абе просто хората ти завиждат. Жени, мъже, млади, възрастни, завист ги тресе, не възмущение. Ма много тъпа, верно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.