Мариана Попова избяга в Плевен, не ще и да чуе за София

https://hotarena.net/az-jenata/mariana-popova-izbiaga-v-pleven-ne-shte-i-da-chue-za-sofiia HotArena.net
Мариана Попова избяга в Плевен, не ще и да чуе за София
Окончателно от живота в София се отказа певицата Мариана Попова, узна HotArena.


Певицата не иска вече да се блъска в тълпи с хора и да стои с часове в задръстванията. От няколко седмици Попова и половинката й Веселин Плачков живеят в Плевен.


\"София отдавна не е моят град онзи, зеления, тихия, толерантния, романтичния. Тук в Плевен откривам спомена за моята София и ми е тихо... Боже колко ми е тихо”, сподели Попова, пише България днес.


8 Коментара

Selest

преди 4 години

О каква загуба за всички нас, че Маряна замина за Плевен! Край вече, скачам от балкона!

Коментирай

Льольо

преди 4 години

Тази смръдла може да обиколи Бълтария и никъде няма да бъде желана! На кого му трябват кукумицини?

Коментирай

hhhhhhhh

преди 4 години

Много се извинявам (не целя да засегна когото и да е), но Мариянка Попова въобще кога е живяла в София?!?! Аз нямам спомен тя да ми е била съседка (роден и израснал на ъгъла на Хр. Белчев и Неофит Рилски) - семейството й е от поляните на Овча Купел... Това ако е София (особенно преди 45 години)... Аз къде съм живял - в ЛондонЪ ли?!

Коментирай

s

преди 4 години

След 1 година ще ни занимава с обяснения защо се е махнала от Плевен.

Коментирай

кати

преди 4 години

А София дали иска да чауе за нея-абсолютно НЕ.Кой я познава тази женица с кофти характер и още по-кофти самочувствие,с това може и някой да я е запомнил.Само ми е чудно как и оня до нея,правещ се и той на известен я търпи,ама може пък много да си пасват ,иначе........... Да си стои в Плевен,много ще и отива.

Коментирай

s

преди 4 години

Няма лошо да се местиш често поради ред причини сред които най-важната малко дете, но не и да плюеш всеки път мястото от което си тръгваш и за което преди година си се изхвърлял със суперлативи. Честичко и се случва - София - Долината на розите - София... сега на критичната и мушка е Плевен. Да внимавате всички и всичко там, че сакън да не би да не отговорите на големите и очаквания.

Коментирай

devil

преди 4 години

хайде Попова не се прави, намериха работа на мъжа ти в Плевен и за това се местите

Коментирай

LoneWolf / The Jackal

преди 4 години

В какъв смисъл ще ѝ отива да живее там?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.