Нети яде по една ябълка

https://hotarena.net/az-jenata/neti-iade-po-edna-iabalka HotArena.net
Нети яде по една ябълка
Пеещата актриса Нети бори зимните вируси с имуностимуланти, видяха папараците на „Уикенд”. Онзи ден половинката на Дони отскочи в почивката между две репетиции във Военния театър в биоаптека за природни илачи.

Екипирана с дълга пухенка, космата шапка от естествен косъм и дебел вълнен шал, Нети хлътна в аптеката, но през служебния вход. Изпълнителката на „Луната спи” изглежда е сред редовните клиенти, тъй като се здрависа приятелски с фармацевтката и двете си побъбриха няколко минути. „Дай ми сега Аспирин с витамин С, някакви витамини и имуностимуланти за нас и за детето”, заръча на продавачката Нети.

Жената зад щанда полюбопитства на каква възраст е хлапето, за да прецени кой от илачите да й препоръча. „Няма значение възрастта. Тя е 40 килограма”, заяви смутено Нети. През миналото лято папараците ни щракнаха артистичното семейство в центъра на Царево и се увериха лично, че 8-годишната им щерка Лилия е доста пухкава. Фармацевтката започна да избира кутии от рафтовете и да ги подрежда пред певицата. Когато се увери, че се е запасила с нужните илачи, Нети плати покупките си, мушна лекарствата в чантата си и си тръгна. На път за Военния театър актрисата мина през магазин за плод и зеленчук, но си купи само една-единствена червена ябълка. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.