Подаряват банани вместо цветя на Тони Дачева (Ето още от сценичните й куриози)

https://hotarena.net/az-jenata/podariavat-banani-vmesto-cvetia-na-toni-dacheva HotArena.net
Подаряват банани вместо цветя на Тони Дачева (Ето още от сценичните й куриози)

Тони Дачева може да извади такива неподозирани истории от богатия си сценичен опит, които може спокойно един ден да опише в книга, узна HotArena.

 

Колегите й отдавна са я нарекли Кралицата на фолка и въпреки че са минали години от нейния музикален връх, днес тя е не по-малко атрактивна в музикален план. А някога вместо цветя феновете й подарили… банани. Забавният момент самата Тони определя като куриоз. Но куриозите при нея съвсем не са един или два…

 

Гафовете й на сцената са много. „Във всеки обаче е имало по нещо незабравимо и интересно. Имам много забавни случки. Например спирал ми е микрофонът, но аз съм продължавала да пея. В началото на кариерата си бях толкова ентусиазирана, че дори съм падала на сцената“, разказва тя, цитирана от „Шоу“.

 

Раде Тодореско – един хуморист, който пътуваше с нас навремето, ме обявява. А той беше невероятно колоритен – имитираше запалване на къщи, а също и животински звуци. Участието беше в Дряново, това няма да го забравя никога. Засилих се от гримьорната, излязох на сцената, подхлъзнах се, паднах и седнах по турски. Хората избухнаха в смях, колегите ми също, хвърлиха китарите, беше страшно. Публиката ме окуражи с думите „Ставай, ставай малката, няма нищо“.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.