Снахата на Стефан Данаилов - детска учителка (Виктория прибира 6 бона заплата)

https://hotarena.net/az-jenata/snahata-na-stefan-danailov-detska-uchitelka HotArena.net
Снахата на Стефан Данаилов - детска учителка (Виктория прибира 6 бона заплата)
Като детска учителка в САЩ работи снахата на Стефан Данаилов Виктория, разбра HotArena.


Съпругата на Владимир Данаилов преподава на деца в градината към университета \'Маршал\" в западна Вирджиния, където двамата със съпруга й живеят. Занималнята е предназначена за децата на студентите и преподавателите на университета, а месечната заплата, която Виктория получава е малко над 3 хиляди долара или около 6 хиляди лева.


Всъщност за стандарта там сумата не е никак голяма, особено като се има предвид, че двамата преживяват само с нея, тъй като Владко е зает със студентските си задължения. От 2 години насам синът на Ламбо учи за лекар, а лекциите по медицина отнемали цялото му време. 


За да финансира образованието си, Владимир изтеглил кредит от държавата, който трябва да върне, когато започне да практикува лекарската си професия. Точно заради образованието си и липсата на работа двамата с Виктория отложили плановете си да станат родители, тъй като първо искали да си стъпят стабилно на краката финансово. 


Всъщност снахата на Данаилов, с която той приживе успя да се срещне няколко пъти, е от заможно семейство, но не иска да разчита на родителите си. Скромната Виктория, също като Влади, е религиозна и въпреки езиковата бариера, успя да се сближи със свекър си. До ден днешен Вики носи на врата си златното кръстче, което Ламбо й подари за сватбата й с Влади. 


Баща й е главен прокурор на щата Джорджия, но тя и мъжът й отказали да обитават огромната семейна къща и решили да живеят нормално, а не в лукс, пише Ретро. 


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.