Тони Димитрова чете кримки по цяла нощ

https://hotarena.net/az-jenata/toni-dimitrova-chete-krimki-po-ciala-nosht-2 HotArena.net
Тони Димитрова чете кримки по цяла нощ
Тони Димитрова не мигва по цяла нощ заради книгите на Агата Кристи.

Бургазлийката с дрезгав глас чете трилъри до зазоряване, след което спи до обяд. „Винаги щом си легна, хващам книга и прекарвам с нея следващите няколко часа. В момента съм на вълна криминални романи. Обърнала съм деня в нощ, но така е от години – късно се връщам у дома от участия и не мога веднага да се потопя в царството на Морфей, трябва първо да ми спадне напрежението”, обяснява изпълнителката на „Ах, морето”. 

Тони Димитрова не мигва по цяла нощ заради книгите на Агата Кристи. Бургазлийката с дрезгав глас чете трилъри до зазоряване, след което спи до обяд. „Винаги щом си легна, хващам книга и прекарвам с нея следващите няколко часа. В момента съм на вълна криминални романи. Обърнала съм деня в нощ, но така е от години – късно се връщам у дома от участия и не мога веднага да се потопя в царството на Морфей, трябва първо да ми спадне напрежението”, обяснява изпълнителката на „Ах, морето”, пише Уикенд. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.