Балонът се спука: Гущерови фалираха, банка взе къщата им

https://hotarena.net/laifstail/balonat-se-spuka-gushterovi-faliraha-banka-vze-kashtata-im HotArena.net
Балонът се спука: Гущерови фалираха, банка взе къщата им

Тежки парични проблеми се стовариха върху главите на Светлана и Християн Гущерови, разказват близки до двойката. Насред зима се е наложило семейството да се премести под наем в „скромен” мезонет и да напусне баровския си дом в столичния квартал „Драгалевци” на ул. „Кимчовец”. Имотът вече е обявен за продан от банката заради невъзможността Християн да изплаща ипотеката на дома. Къщата е разположена в тих жилищен район в полите на Витоша, научи HotArena.

 

Ето какво гласи обявата: „Луксозни довършителни работи, аранжиран и поддържан двор с площ 1630 кв. м, страхотна панорама. Пълно окабеляване и видео наблюдение. Разпределение: Сутерен-котелно, сервизни помещения и баня; Първи етаж-гараж за три коли, просторна дневна, трапезария, отделна кухня, кабинет с баня, тоалетна; Втори етаж-4 спални със самостоятелни бани и дрешници към тях и балкони към две от стаите, перално помещение. РЗП 1098 кв.м. Вградена луксозна кухня, напълно обзаведена” – гласи обявата за продан. Цената е 1 599 900 евро или около 3 130 000 лева.

Семейството от години води луксозен начин на живот, който обаче си позволява с доста мъки. Лъжливият балон за изкуствено завишения им стандарт се спука и се е наложило Светлана да събере многото си дрехи, както и трите си деца и да се отправят към по-скромен дом. От началото на годината върху тлъстите плещи на наследника Християн се стоварили тежки дългове и той бил принуден да се изнесе барабар с тъщата и многобройната си челяд, разкрива източник на „Уикенд”.

Свикналият на неприлично разгулен живот баровец и разглезената му съпруга се били изнесли под наем и треперели банката да не посегне на колите и бижутата им. Това обяснява защо Светлана от известно време престана да снима топ интериора на дома им, а на Свети Валентин лъсна истината, защото по-наблюдателните й последователи забелязаха, че стълбището е доста различно. Това е новият дом на фамилията, където те живеят под наем от по-малко от месец.

Гущерова била на ръба на нервна криза, защото се чудела дали скоро време няма да остане с празна банкова карта, да няма възможност да плаща ежемесечния си тунинг при столична дерматоложка, както и да дава заплата на астроложката си, без която не си подава носа от дома им. Разбира се, гадателката лъжела пенсионираната плеймейтка, че скоро всичките им финансови проблеми ще са в миналото и това отчасти успокоявало русата силиконката, която не можела да си представи да бъде отново бедна.

Семейството се пренесе в палата, който сега се продава, преди 3 години. Преди това те живееха в дома на стария Гущеров, който се намира в „Бояна”. Именно там пребиваваше и първата жена на Християн – Мара Отварачката. Светлана живя няколко години в имота, а после се пренесоха в „Драгалевци”, където изкараха по-малко от 3 щастливи години.

Свекърът Добромир Гущеров също не можел да помогне на младото семейство, тъй като имал собствени бизнес ядове. Говори се, че таткото направил няколко неуспешни сделки във Виена, заради които се върнал с няколко милиона назад и сега гледал да спаси собствената си кожа. Да не говорим, че втората му жена не отстъпвала на Светлана по харчове и била същинска прахосмукачка за долари и евро. За капак старият богаташ трябвало да издържа и доведена щерка, както и доведените си внуци.

Добромир Гущеров не се интересува от сина си, Светлана и внучетата, които бившата бръмчалка народи. Бившият червен депутат спрял да общува с Християн, след като той се залюби с плеймейтката. Не е тайна, че пухкавелкото има слабост към хазарта и така профуква доста голяма част от парите си. бизнесмен и силиконовата му съпруга са си тръгнали от къщата в „Драгалевци” само с дрехите, които притежават, скъпите си картини и един полилей, който Светлана държи лично да лъска и заради който роди първото си дете в осмия месец.

 

 

8 Коментара

Астрозодиак

преди 1 година

От където дошло,там и отишло! …в прекия и преносния смисъл.

Коментирай

кичка

преди 1 година

да му хвърли копелетата и да търси спешно нов спонсор

Коментирай

Жалко

преди 1 година

То трябва и акъл да задържиш и завъртиш парите,които имаш на готово!Но тези двамата доказват само колко са прости,самовлюбени и незнаещи къде се намират…Нищо смислено не направиха-благотворителност,образование,инвестиции

Коментирай

Светлана Гущерова

преди 1 година

това са фалшиви новини! имаме много пари!

Коментирай

Лупи

преди 1 година

Онова гнусно, късокрако, нелицеприятно джудже Мара сигурно си удря сплескания гъз в тавана от щастлие. Няма да се учудя да е обикаляла староГъзорските села, за да намери някоя магьосница и да им е правила магии. Но все тая де! Този запотен нерез и тая ненормална кикимора жена му са също толкова противни. Всички тези, които се мислят за много интересни и луксозни, показвайки си дрънкулките на бедния ни народ, всички тези кенефи ги очаква падение рано или късно!

Коментирай

вела пеева

преди 1 година

курве турско

Коментирай

444

преди 1 година

Ми тя и мутрата ти е фалшива ама свинята до теб е истинска само се чудя как гемията не е потънала!

Коментирай

п

преди 1 година

докога българите ще издържат безмисленото съществуване на такива карикатури?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.