Бавачката на Гущерови показва завиден стандарт на живот

https://hotarena.net/laifstail/bavachkata-na-gushterovi-pokazva-zaviden-standart-na-jivot HotArena.net
Бавачката на Гущерови показва завиден стандарт на живот

19-годишната Теодора, която сравнително бързо напусна риалити формата „Ергенът”, се хвали със завиден стандарт на живот. Брюнетката, която е студентка по право, но работи като детегледачка при Светлана и Християн Гущерови, се похвали със скъп часовник „Ролекс”, пръстен „Картие” и гривна с пръстен „Ван Клийф”, видя „Уикенд”.  „Картие”-то струва около 6000 евро, а часовникът около 15 бона в евро. Гривната на „Ван Клийф” се продава за 4000 евро, а пръстенът струва още толкова. Общо на ръката на Теодора има бижута за 29 000 евро или около 58 бона в левове.

 

„Откъде има пари за такива бижута? Със сигурност не е от богато семейство, защото тогава нямаше да работи като детегледачка, но и с тази си професия няма как да печели толкова, че да си купи тези бижута. Или е компаньонка като Габи, или има богат любовник, но нещо не се връзват нещата” – коментират фенове на предаването, които не спират да се чудят каква е истината за брюнетката.

Припомняме, че риалити героинята се грижи за децата на Светлана и Християн Гущерови. Тя била първа приятелка на Светлана от години, още от курвенския й период, когато осъмваше в случайни легла срещу 500-1000 лева. Това обяснява наглото й поведение в „Ергенът”, откъдето беше изгонена защото оскуба танцьорката Мони и заяви „Което не се оправя с бой, се оправя с много бой”. Зрителите останаха ошашавени от агресивното й поведение и се запитаха коя нормална майка ще си повери децата на агресивната петричанка. Подигравките ѝ с участничка, която е преживяла домашно насилие и надменността към по-пълната Пам също изглеждаха доста зле на екрана.

След изгонването си от шоуто, Теодора с половин уста призна в разговор с Диана Любенова, че се срамува от представянето си в романтичното риалити. Всъщност това, което тя каза беше, че се срамува от начина, по който е представена в предаването, но явно не се притеснява особено от факта как си изчуква парите. Зрителите на предаването коментират, че Теди или спи с някой богат чичко, или продава тялото си като част от своите „колежки” от „Ергенът”.

„Няма как 19-годишно момиче да има на ръката си бижута за почти 60 бона, особено като родителите й не са милионери” – размишляват в социалните мрежи за стандарта на брюнетката, която често показва завиден начин на живот. Други обаче смятат, че накитите просто не са нейни, а са й дадени на заем от Светлана Гущерова.

12 Коментара

хахаха

преди 1 година

ментаци ,сър!

Коментирай

къдя вааа

преди 1 година

го показва тоя стандарт? У катуна? щото сиганка мяса!!!

Коментирай

hhhhhhh

преди 1 година

А кой е казал, че тези бижута не са ментакис от по 300 долара от алиекспрес-а? По снимки всеки фейк мяза на дъ риъл диъл ама на живо си личат тенекиите.

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

Погледнете им само гротекните физиономии на фуклите.Те много ясно показват живот менте.Не ни занимавайте с повлекани.

Коментирай

СОФИЯ

преди 1 година

ТЕЗИ ПОВЛЕКАНИ АКО ГИ НЯКОИ МИСЛИ ЗА ВИП, ТО НАЦИЯТА НИ Е КУ....СКА КАКТО ВСИЧКИ УЧАСТНИЧКИ.

Коментирай

Мария

преди 1 година

Тя е любовница на Гущеров

Коментирай

ХОХОБОХО

преди 1 година

ТАЯ Е ЦИГАНМАРЯН, УЧИ ЗА АДВОКАТ - МИЛИ БОЖЕ С ТОВА ПОВЕДЕНИЕ, ПЪК И ДЕТЕГЛЕДАЧКА, УЖАС НЕЗЕМЕН ГРОЗЕН.

Коментирай

Минаващ

преди 1 година

Грозна, груба, отблъскваща и надменна! Била детегледачка на някои си. Отврат!

Коментирай

Тони

преди 1 година

Колко тъпа трабва да си да оставиш децата си на това чучело?????

Коментирай

......па

преди 1 година

Едно чучело наема друго чучело да се грижи за децата му.

Коментирай

джейк

преди 1 година

стария гущер пак е развързал кесията с крадените пари

Коментирай

Mer

преди 1 година

Това същество накичено с някакви прескъпи боклуци, според някого имало "завиден" стандарт! Я погледнете прехлупените клепачи и възпалената уста. То в живота си не е чувало, че има неща като уважение и приличие. Откъде се взеха такива чучела от разкрасяване замязали на уроди и с мутренско поведение. Мъка е да видиш млади момичета толкова пропаднали!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.