Биляна Йотовска тренира с бутилки у дома

01 Април 2020, 11:22Нестандартен начин да тренира, е избрала моделката Биляна Йотовска. Красавицата планира да тренира с бутилки минерална вода, вместо с гири и с пълна раница вместо щанга, научи HotArena.


Хубавицата дава фитнес съвети на приятели и близки, по повод на това, как може да се спортува вкъщи по време на карантина.


Вкъщи имам фитнес и ми е лесно и удобно, но не всички хора имат такъв лукс. Затова съветвам да тренираме със собственото си тегло или с предмети, които са в дома ни и могат да бъдат използвани за натоварване”, споделя с усмивка тя.

Преди да започне да тренира, Биляна се старае да загрее добре всички части от тялото си–лакти, глезени, колене, кръст и врат.


Моделката предлага да се използва стек с шест бутилки с вода, с които да се правят клекове и да ги вдига над главата си.

Ако искате да увеличите натоварването, слагате раницата на гърба, като вие избирате колко да е пълна и колко да тежи. Ако искате да стегнете бедрата, също има начин. Лягате на дивана, хващате раницата с краката си и започвате да правите сгъвания на долните крайници. Препоръчва се да се правят 15 пъти по три повторения.


Йотовска предлага и упражнения, при които да използвате собственото си тегло и нямате нужда от фитнес, пише "България днес".


Такива са 10 клека, като при изправяне повдигате единия си крак, 15 сумо клякания, като може да държите с ръце тежест, напъни с крака напред и назад, както и лягане и изправяне 15 пъти един след друг.


Ако имате голяма топка, може да я търкаляте с крака, докато сте в легнало положение и това също ще се отрази положително на физическото ви състояние.
„Спазвайте правилата, за да преминем по-бързо тази специфична ситуация”, призовава Биляна, която се е поставила в изолация вкъщи заедно с мъжа си–фитнес шампиона Митко Димитров, дъщеря си, кучето и котката.


Биляна се хвали, че дъщеря й Никол вече е свикнала с онлайн обучението и не изпитва притеснения от него. Освен това учи дистанционно английски, но всичко правят с мярка”, споделя още Йотовска.
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Димитър
преди 2 години
0
Още една умряла от глад.Докога такива скелети ще бъдат ,,модели"? И какви мускули има?! Само жили и рагу.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Биба Жената-Мъж
преди 2 години
-2
Егати и траверса с конска глава и тяло на мъж! Да си навре бутилките в анаболния задник! Циба, бурсук!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
George1
преди 2 години
0
Щом е толкова широка да ги ползва.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени