Бившата на Бойко в ужас от коронавируса (Доктор Стела Костова в епицентъра на заразата в Калифорния)

2738
02 Април 2020, 15:34


Бившата съпруга на Бойко Борисов - доктор Стела Костова, е в епицентъра на борбата с коронавируса в Калифорния, узна HotArena.


Болницата, в която тя работи от дълги години, също има голямо инфекциозно отделение, където вече се лекуват заразени с COVID-19. Там доктор Костова е лекар по вътрешни болести и е в центъра на събитията. Преди няколко дни тя изрази опасенията си в социалната мрежа Фейсбук, че съдбата на американските медици ще бъде като на италианските и със сигурност ще има жертви на заразата и от медицинския сектор. Калифорния, където бившата жена на премиера, живее от години, е сред най-засегнатите от коронавируса щати. 


Преди седмица губернаторът Гавин Нюсъм нареди на всички граждани да останат по домовете си, за да се противодейства на разпространението на вируса. Калифорния обяви пълна карантина в опит да свали темпото, с което се разраства епидемията там. 


Там живеят повече от 40 млн души, а според експерти се очаква половината от населението да бъде заразено, пише Ретро. Макар да е в САЩ, бившата жена на Бойко и майка на дъщеря му следи непрестанно ситуацията у нас. Тя признава, че е притеснена за близките си, най-вече за майка си, която е в напреднала възраст. За възрастната жена се грижи сестрата на Стела- Петя.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ели
преди 3 месеца
0
Да е жива и здрава жената, както всички нейни колеги, но не само там има болни и заразени медици. И моят съпруг е на първа линия и ежедневно се сблъсква с вируса, както много български медици. Просто се моля всичко да мине бързо, хората да се опомнят и да няма много жертви.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
меда
преди 3 месеца
-9
Какви изискани и красиви жени е имал Бойко ,не като простакесата на фатмака.По жените им ще ги познаете !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тя
преди 3 месеца
-1
Именно, ИМАЛ!
Последно
преди 3 месеца
0
каква е нейната медицинска специалност - веднъж казвате, че е офталмолог, сега пък - вътрешни болести? Все пак има разлика...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hoi
преди 3 месеца
0
И двете, офталмологията не й я признават в САЩ и завършва вътрешни болести там, или някаква такава история беше.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени