Бившата на Юксел Кадриев проговори: Не успя да ми отнеме родителските права, медиите ми помогнаха! (Още подробности от първо лице)

3089
06 Декември 2019, 10:08


Години след шумния развод с Юксел Кадриев и медийно мълчание, бившата му съпруга Бонка Георгиева проговори ексклузивно пред „Галерия”.

Днес оперната певица е превърнала своето хоби в професия, отказала се е от сцената и се е посветила на кинологията. Живее с втория си съпруг Янош Ласло в Сърбия. Тя разкрива истината около битката за родителските права над дъщеря им и отбелязва, че няма съдебно решение според което те да са присъдени на Кадриев.

„Ние се разведохме  по взимно съгласие и родителски права имаме и двамата. Той се опита да ами ги отнеме през 2011г., но не успя. Много ми помогнаха тогава медиите, оттогава мога да се виждам с детето си без проблем”, споделя Бонка. Днес дъщеря й Габриела живее в София с баща си. Двете се чуват всеки ден и се разбира чудесно.

„С бившия ми съпруг сме в добри отношения заради дъщеря ни”, отсича Георгиева.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Iva
Преди 1 година
0
Вчера видях Юксел в трамвай номер 7, пътуваше в градсккят транспорт и говореше по телефона. Качи се на спирка Пенчо Славейков до спирка Гоце Делчев
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени