Бившата съпруга на Денди сензационно: През годините много пъти е бил нападан и със счупен нос!

10 Май 2022, 10:28


Денди е бил нападан и многократно в миналото, каза пред „България Днес“ бившата съпруга на убития писател Юлия Минева.

Експоловинката на Денди споделя, че според свидетел на досъдебно производство, писателя бил намерен в безпомощно състояние, с кръв по главата, паднал на земята в градинката на столичната църква „Свети Георги“, недалеч от квартирата си. Този свидетел бе разпитан от дознателя Григоров, самата Юлия също е дала показания.

"Нямаше какво особено да кажа, защото с Любо не се бяхме се виждали от 10 години, след като се разделихме през 2012 година. Не сме се срещали. Не си говорихме", уточнява Юлия Минева.

Оказва се, че бившата съпруга на Денди е пазила през годините много тайни от съвместния им живот. 

Тя споделя, че много пъти бившият й мъж е бил с разбит нос и съседите й казвали, че бил нападан. И тя си спомня, че веднъж докато се разхождали из София, от джип слезли млади мъже, които се приближили до Денди и го засипали с обиди.

„Един път бях в Пирогов в доста тежко състояние. След последния конфликт, в който той ме заключи, взе ми телефона, напусна дома ни и повече не съм се виждала с Денди".  По думите й двамата с него много по-лесно и задружно изкарали първите години на брака си, но когато тя започнала да печели стабилно и да дава цялата заплата на Денди, за да може той само да пише книгите си, разбирателство помежду им започвало да се топи бързо и накрая отношенията им се оказали изчерпани.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ДЕНДИ ОТ ГРОБА
преди 6 дни
-14
Млъкни кучко проклета ебем само мъжко
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е стига де.........
преди 6 дни
-1
Не бях чела скоро толкова отвратителен и пошъл коментар.Засрамете се.......


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени