Бившият мъж на Елена Йончева излезе от болницата след зверската катастрофа

16 Юни 2020, 10:06


Бившият мъж на Елена Йончева се стабилизира след тежката катастрофа, която преживя преди около три седмици. Както „Уикенд” единствен съобщи, архитект Пламен Тодоров е бил пометен от тир на магистралата по пътя за Ямбол. След злополуката той изпаднал в кома, но за щастие, вече е изписан от болницата и се възстановява на морето. Компания му прави настоящата му приятелка Виктория.

Запознати издават, че Пламен е заминал за родното Черноморие с гаджето си, за да се скрие от любопитните хорски погледи и да се стабилизира. Заради черепно-мозъчните травми от катастрофата той имал проблеми с говора и с храненето, краткосрочната му памет също пострадала – изобщо не си спомнял последните дни преди инцидента. Спътницата му Вики се отървала без физически увреждания, но психиката й все още била нестабилна. 28-годишната жена се грижела на Тодоров като за малко дете, но всички неприятности през последните месеци й идвали в повече.

Архитектът е в много лоши отношения с бившата си жена Елена Йончева и не е известно дали тя изобщо се интересува от състоянието му. Евродепутатката отказва да коментира случая и не дава яснота по въпроса.

Близки до Пламен твърдят, че Елена е заминала с 4-годишния им син Теодор за Брюксел и оттогава бащата на детето не го е виждал. Той се опитвал да организира срещи с момченцето, но Йончева секвала ентусиазма му още в зародиш. Тя измисляла какви ли не оправдания само за да отдалечи хлапето от татко му. По този начин искала да отмъсти на бившия за изневярата му.
Елена и Пламен се разделиха преди половин година заради изменята му с доста по-младата Виктория. Тя месеци наред бе негова официална любовница, но с днешна дата вече живеят заедно и се опитват да запазят връзката си, въпреки изпитанията, на които са подложени.

Тодоров се заканил пред познати, че ако Йончева продължава да крие детето, ще се стигне до съд и спор за родителските права. Катастрофата обаче осуетила плановете му да се консултира с адвокат и да заведе дело.
Сега приоритет било здравето му и не му се занимавало със съдебни разправии. Близки до Елена предполагат, че тя може и да омекне след инцидента, който едва не коства живота на бившия й мъж, писа Уикенд. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
А,
преди 2 години
0
пък серГЕЙ станиШЕФ и бившата му Елена Йончева изпързаляха Нинова та и двамцата са нищоправещи евродУпедАти на високи заплати и ще се и пенсионират с високи пенсии.В България само щяха да обикалят медии и да бълват змии и гущери.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Жижи
преди 2 години
0
Може отчасти да си прав/а/, но и Йончева няма кой да я вземе!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жижи
преди 2 години
0
Йончева бая го е кълнала този кълвач сега и тази ще го зареже както по принцип се случва
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени