Благо Джизъса избяга в Азия! С новата си изгора наеха луксозна къща за 2500 евро на месец

https://hotarena.net/laifstail/blago-djizasa-izbiaga-v-aziya-s-novata-si-izgora-naeha-luksozna-kashta-za-2500-evro-na-mesec HotArena.net
Благо Джизъса избяга в Азия! С новата си изгора наеха луксозна къща за 2500 евро на месец

Бившият футболист Благой Георгиев-Джизъса забегна в Азия след раздялата с nлеймейтката и майка на четвъртото му дете Златка Райкова, научи ексклузивно „Галерия“. Ритнитопковецът е заминал с новата си изгора, за която е известно, че е собственичка на хотел във Велинград.

 

Зад граница двамата са наели ултралуксозна къща на брега, с частен басейн и кът за развлечения за 2500 евро на месец. Жилището е избрано от брюнетката, с която Благой има афера от няколко месеца насам. За да се защитят от недоброжелателите си, двамата не издават точната локация.

 

Близки до двойката обаче са информирани, че къщата разполага с три големи спални, стаи за гости, просторна всекидневна и веранда. В скъпия дом Георгиев ще посрещне първо децата си Давид и Йоанна, които са плод от любовта му с бившата гимнастичка Христина Витанова, и Благой-младши, с когото Златка го дари през септември 2019 г.

 

При звездния татко децата ще останат за няколко седмици, през останалото време за тях ще се грижат майките им. Любопитна подробност е, че апартаментът в село  Иваняне край София остава за плеймейтката. Той бе купен с хонорара от развлекателното риалити предаване „ВИП Брадър“.

 

Преди броени дни русата изкусителка също разкри, че има нов мъж до себе си. Става дума за много богат мускулест мачо, който обикаля столичните улици с последен модел „Мерцедес“. Освен с тлъста банкова сметка, той може да се похвали с чисто минало - не е бил забъркван в изневери, няма деца и не е бил женен.

11 Коментара

Vesi

преди 2 години

И Азия успя ли да го поеме, минала ли цените?

Коментирай

Vesi

преди 2 години

И Азис успя ли да го поеме, минаха ли зъбите?

Коментирай

9

преди 2 години

Оправете си заглавието.Аз разбрах, че е отишъл да живее у Азис , а то отишъл в Азия!Иначе единственото, което мога да кажа за тоя разгонен нерез е - жалко за децата му.Пак ще бъдат подхвърляни насам натам да се запознават с новите курви на баща им.Голям пример и ценности им дава в живота.Сега разбирам защо Есмер не му дава да си види сина, била е по-умна като го е видяла какъв е и е решила, че е по-здравословно детето да е далеч от такъв "баща".

Коментирай

hehe

преди 2 години

тя есмер, ако беше умна, въобще нямаше да се хваща с благой. И това, което прави с детето си, само го потвърждава.

Коментирай

?!?!?!

преди 2 години

Сега един нов татус ще си сложи с Отче наш прости греховете ми и рестарта му с чистата съвест ще му е гарантиран в мозъка му ...

Коментирай

КУРОЛАПКА

преди 2 години

АЗ ЗНАМ КОЯ Е ЛЮБОВНИЦАТА КОЯТО ИЗМЕСТИ КАКА ЗЛАТКА. НО ЩЕ ГО ЗАПАЗЯ ЗА МЕН КАТО ИНФОРМАЦИЯ

Коментирай

Ману

преди 2 години

Изместила Златка, тя па е умряла за него

Коментирай

Елия

преди 2 години

Този човек трябва да се лекува.Той има психологически проблемЖалко ,че създава деца и те ще носят неговите гени......А какви са тези глупави жени,животът не е само секс....

Коментирай

Huhi

преди 2 години

От Благой георгиев ли е изпратена тази измислена статия. Смешко голям без грам мозък.

Коментирай

Хм

преди 2 години

"При звездния татко децата ще останат за няколко седмици, през останалото време за тях ще се грижат майките им." - Т.е. Христина и Златка също ще ходят при Благо и новата на вилата, да се грижат за децата си, докато са при баща си? И нали знаете колко "мускулести богати свободни мачовци" има? И особено пък в България? И особено пък "с чисто минало"? Ако действително изглежда добре и що-годе разполага с възможности, но е свободен, очевидно е, защото не иска да има сериозна връзка. Т.е. няма повод за хвалене в това да си поредната, която ще му служи за временно забавление, когато вече си на години, имаш дете и нямаш време за губене, нито повече репутация за влачене по калта. Второ - знаем ги тези "млади, богати мачовци" с какво се занимават. Едва ли си вади парите с квалификация, така че и той е поредният, където цял ден виси по кафетата и чака шефът да му се обади да иде да прибере някой заем или някоя проститутка от адрес или да занесе някое пакетче някъде. Такива никога не са богати. А и да на успели за момента да минат между капките, не е за дълго. Тя Златка редовно показва, че нея такъв типаж я привличат и че акъла й не е дошъл, а вероятно значи няма и никога да дойде.

Коментирай

хм

преди 2 години

А тя Златка такива си я привличат от край време - то по нашите ширини няма и кой знае колко други, и е доказала многократно, че макар да остарява, акъла й така и не идва и най-вероятно няма и да дойде. Колкото до Благой - пак измислици. На колко години ще да е тази, че да има хотел където и да било, ако ще и да е във Велинград... Да не би да е на 50-60? Значи за какви хотели говорим изобщо, какви глупости. Ако родителите й имат, т.е. баща й, това вече е нещо съвсем различно. И къде е това евтиното място, че за 2500 евро на месец били наели чак такъв лукс? Че тя една луксозна къща в София струва толкова в лева на месец.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.