Боже, това Андреа ли е?

https://hotarena.net/pod-pricel/boje-tova-andrea-li-e HotArena.net
Боже, това Андреа ли е?
Загадъчната метаморфоза на Андреа продължава да притеснява почитателите й, видя HotArena.


Русокосата певица отказа да се снима в последното видео към дуета си с Крум. Под предтекст, че не е в кондиция, Андреа отново се скри. \"Скъпи приятели, знам, че очаквахте да участвам в клипа. Но поради липсата на работоспособност и концентрация през последните месеци, не можах да оправдая очакванията ви докрай\", пише бившата на Кубрат Пулев в социалните мрежи. 


Истинската причина да не се снима във видеото според нейни довереници е фактът, че не изглежда добре и не се харесва в момента. Освен в клипове, експоловинката на боксьора категорично отказва и участия. В последно време името на Андреа липсва от афишите на известните столични чалготеки. 


Тя се е отдала изцяло на пътувания по места, където никой не я познава. Андреа драстично напълня в последните две години и упорито избягва родните светски мероприятия. Всеки един момент, в който се появи, се намират недоброжелатели, които да покажат нагледно какъв е реалния й образ и бълват снимки на подпухналата и напълняла чалга звезда. 


През изминалата седмица Андреа присъства на рождения ден на известен гримьор в столичен клуб. Оказа се, че снимките в профилите й отново драстично се различават от тези в действителност. 


\"Освен качените килограми, гърдите й са доста увиснали, въпреки имплантите\", констатират недоброжелатели в мрежата. Според слуховете, депресия мъчи 32-годишната блондинка. Това е причината тя да не успява да върне предишната си форма, пише България днес.

11 Коментара

:)

преди 4 години

Ами като е позагубила форма да не се облича по сутиени и минижупи....и да не използва толкова много фотошоп. Голяма работа, че не е с анорексична визия.

Коментирай

Ваня

преди 4 години

Хората щяха да я харесват ако всъщност не се преобразяваше като съвсем друг човек на снимки, а показваше истинската си визия. Няма срамно човек да качи няколко килца, обаче Теодора по този начин лъже единствено себе си. Има една приказка: обличай се според тялото, което имаш, а не според тялото, което искаш. Ако показваше body positivity и даваше добър пример на подрастващите да се харесват такива, каквито са, би било много по-добре отколкото както прави сега да подтиква момиченцата да са още по-комплексирани от визията си и да използват програми за обработка.

Коментирай

Хахах

преди 4 години

Да беше фотошопирала и грозния си брат

Коментирай

Цецо

преди 4 години

Не съм виждала друга да вади увисналите си мазни цици навсякъде и да ходи по сутиени това някаква лудост ли е няма ли познати роднини да и кажат на какво прилича

Коментирай

Ева

преди 4 години

ДОСТА УВИСНАЛИ ВИМЕТА ЗА ДА ГИ ПОКАЗВА!

Коментирай

:-0

преди 4 години

Ама тя и в лице е отвратителна! Какви малки очи, широко лице и гадна кожа има - направо се стреснах!

Коментирай

Ваня

преди 4 години

Жената е на хормонална терапия заради инвитро процедурите, които правеше до скоро. Не знам дали имате представа тези хормони как влияят на телесложението и, че е много трудно теглото да бъде контролирано. Дано никога не минавате през това, неудачници злобни!

Коментирай

bashta ti

преди 4 години

Че тя от 5г ли е на хормонална терапия? Да спре да си оправя снимките тогава, явно е, че има психични проблеми, с това как се възприема.

Коментирай

Xaxaxa

преди 4 години

Ако наистина има здравословни проблеми мисля,че няма нормален човек,който да и се подиграва...Резила идва от там,че някакви обработени снимки,на които отдавна не изглежда така качва в инстаграм и хората се гаврят с това.Да се приема такава каквато е и хората ще я приемат

Коментирай

Кубрат

преди 4 години

Мойто гуде е много яко!Завиждайтеееееееее

Коментирай

г

преди 4 години

никой няма да й се подиграва ако е с прилично за телосложението си облекло, а тя тръгнала да си показва сланинките и големия и вече увиснал бюст!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.