Бомба: Ген. Деси очаква наследник! (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/bomba-gen-desi-ochakva-naslednik HotArena.net
Бомба: Ген. Деси очаква наследник! (Снимки)
В очакване на наследник е първата дама Десислава Радева, пише Ретро. С бебе няма да я зарадва нейният 23- годишен син Страхил, а първият й братовчед Кристиян.

Цялата рода на президентшата била в трепетно очакване на новото попълнение в семейството. Не е тайна, че генерал Деси е изключително близка с роднините си по майчина линия и поддържа топли отношения както с леля си и свако си, така и с тримата братовчеди. Тя била сред първите, които узнава новината за бременността на Галя, съпругата на нейния  братовчед. До месеци първата дама ще бъде леля, а полът на бебето бъдещите родители пазят тайна.

Самият президент Радев също отлично познавал многолюдната фамилия на жена си. Двамата с Десислава бяха и сред гостите на сватбата на нейния братовчед, която той вдигна преди две години в ресторант на брега на морето край Бургас.

Десислава Радева обаче не е така радушно приета от семейството  на президента, което продължава да издига на пиедестал и тачи повече първата му съпруга и майка на двете му деца Гинка Кесякова. За напрежението между майката на Радев и генерал Деси се носят легенди в село Славяново, където пенсионерката Станка живее.

13 Коментара

...

преди 3 години

Само простотии драскате,много сте елементарни у това сайтче.

Коментирай

ноно

преди 3 години

Деса в момента е впрегнала тролска агенция и с десетки хиляди фалшиви профили клика в подкрепа на Мунчо и плюят против Борисов. Предимно с турски и цигански имена са профилите. Позор и подмяна на истината с троловете на Деса

Коментирай

Коди

преди 3 години

За малко да ме заболи главата- помислих, че ще си имаме президентче.

Коментирай

Хубава

преди 3 години

снимка сте публикували под заглавието. Това донякъде "компенсира" глупавите писаници, които са на махленско ниво.

Коментирай

ФАК ОФФ, МИСИРКЕ

преди 3 години

Да го духаш, герберастка подлога! Плюя на гнусната ти мутра!

Коментирай

Дайно

преди 3 години

Фатмака сега отмъщава на целия български народ , заради справедливите обиди по Деса.Мунчо остави жена като ангел и се наредил до този орангутан Деса.

Коментирай

да

преди 3 години

Вижда се разтурикъщичката как му се е накатерила на врата на фатмака мислещ с долната си глава.

Коментирай

До Дайно

преди 3 години

" Всички щастливи семейства си приличат, а всяко нещастно е нещастно по своему". Така започва романът "Ана Каренина" от великият руски писател Лев Толстой. Ако не си го чел, намери го и се опитай да го прочетеш. После ако успееш да го прочетеш и разбереш, може би ще престанеш да правиш оценки на живота на другите и ще се заемеш със своя.

Коментирай

-00-

преди 3 години

Как можа да ви роди главата подобна тъпотия?!...

Коментирай

сай

преди 3 години

не може да градиш щастие върху нещастието на друг

Коментирай

Реплика до Сай

преди 3 години

Този постулат, че не можеш да градиш щастие върху нещастието на друг може да се приеме, при условие, че в един брачен съюз и двамата са щастливи... Но ако това не е така, тогава по-добре ли е единия да изживее живота си НЕщастлив ...и да умре само с копнежа за щастие?

Коментирай

9689

преди 3 години

Браво,нека глупаците завиждат.

Коментирай

Кой те знае ти какъв си фатмак и убитак

преди 3 години

Бившата му жена е супер смотана селска пръчка. Явно нещо му е липсвало, за да я зареже! Кой си ти да даваш определения на хората? Важното е, че се обичат.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.