Бременна ли е Мария Игнатова?

09 Ноември 2018, 14:00


Изненадващо сваляне на Мария Игнатова от „Господари на ефира“ само затвърждава плъзналите отново слухове, че двамата с Димитър чакат бебе, узна HotArena.

 

Блондинката бе внезапно заменена от Васил Василев – Зуека, като в дългогодишната  история на шоуто до момента такива рокади никога не са се случвали, освен когато водещите не са имали основателни и лични причини да отсъстват по ден, два, писа „Ретро“.

 

Мария щяла да прекара поне година в почивка от екрана, като причината за решени3ето си да се оттегли точно сега тя не желаела да разкрива. Половинката на Рачков все още няма видими сигнали по тялото, които да разкриват бременност, но като нищо може да е решила да изпадне в нелегалност, за да се скрие напълно от света, точно за да запази тайната възможно най-дълго.

 

Известен факт е, че двамата с комика не обичат да говорят изобщо за отношенията си. Дори за едногодишната си раздяла не благоволиха да съобщят, а за повторното им събиране се разбра от изтекли снимки от тяхната лятна почивка във вилата на Халваджиян в Тоскана. Тогава се появиха слухове, че двамата са се оженили, а огромният диамантен пръстен Мария не сваля от безименния си пръст. Каква по-естествена стъпка има от това да скрепят връзката си чрез общо дете?

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
БЕБЕНЦЕТО РАЧКУР
преди 3 години
0
ТЯ ТАЯ Е СЪС СПИРАЛА!! ВСЕКИ СИ Я ЕБЕ И СЕ ПРАЗНИ В НЕЯ!!! ЕДИН ПРИЯТЕЛ Я БЛЪСКА И СПОДЕЛИ, ЧЕ ИСКАЛА ДА УСЕТИ ПУЛСА НА ПИШОКА!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени