Брутално: Сотаджия млати дъщерята на Ваня Щерева

12604
29 Юли 2021, 10:28


Певицата Мила Роберт стана участник в грозен инцидент, който се разигра в ранните часове на нощта в бар във Варна. Щерката на Ваня Щерева и неин приятел бяха набити от охранител. Това разкри Мила в личния си профил във фейсбук.

„Много ме натъжават подобни постове и предварително се извинявам, че ще натъжа и вас. Тъжното действие се развива във Варна, в бар който е напълно чил, играят се игри, събират се предимно млади хора. 5 сутринта е във вторник, ние играем дженга, след което отиваме да пием шотове.

Моят приятел и колега Кристиян Негалов беше подпийнал, но по никакъв начин агресивен. Смееше се с една компания от непознати момчета, говореха си и се черпиха шотове. Изведнъж един от тази компания агресира, без абслютно никаква причина и започна да налита на бой на Кристиян. Сдърпаха се, но всичко мина сравнително бързо, без кой знае какви последици.Компанията от момчета си тръгна. Ние останахме в бара сами (аз, Кристиян и още един наш приятел) и тъкмо се подготвяхме да си тръгваме и ние, изчаквайки другата компания да стигне по-напред, за да няма повторен сблъсък и какво се случва…

Идват петима сотаджии, питат барманката “Тоя ли е?”, и започват да млатят Кристиян, без да задават каквито и да е въпроси.
На видеото се вижда най-агресивният от групировката им. Някак успяхме да ги спрем, трудно, но успяхме и се запътихме към такситата, когато в гръб ни спря въпросният умопомрачен сотаджия и почна отново да млати Крис на една кола.

Аз се опитвах да го спра, застанах пред Крис и му казах: “Аз съм жена и мен ли би ударил?” - добре, че попитах, получавайки удар с юмрук в сърцето. Едно просто “Да” нямаше да е достатъчно. Аз отвърнах с “уау”, той ме удари втори път с юмрук в рамото. Избягахме му, качихме се в такси, наблюдавайки как сотаджията се отправя заплашително към таксито.

Приказки между нас не е имало, единствено юмруци. Помня изражението на лицето му преди да ме удари, гледахме се в очите. Имаше една секунда, в която се замисли и изглежда реши, че е добра идея. Това се случи на нас, но се случва на много хора постоянно. Живеем в държава, в която това е нормално. По-скандалното е, че много казват “е, ми той щом е бил пиян, нормално…” НЕ Е. Малко неща мразя, но агресията може да ме съсипе. Не съм на себе си от случката и не знам какво да правя.

"Тя съдбата ще му го върне” - не мога да я чакам, докато този и още хиляди като него бият всеки ден момичета и момчета, жени и мъже, виновни и невинни. Мечтая това да спре".


Пред „Телеграф“ изпълнителката споделя,

че  е пуснала жалба срещу охранителя. "Да пуснах жалба. В такива ситуации не трябва да се мълчи, а трябва да се знае, че няма винаги да се разминава. Не може винаги да се казваме: „Ами то се случва“. Не, това не е окей, не трябва да се случва!“,  каза Мила. В момента и певицата и приятелят й Кристиян са в добро състояние.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Oho boho
преди месец
0
Abe propadnala narkomanko ti do 5 se drusa po kenefite i posle sotajiqta ti e vinoven pisna mi ot hlencheniqta na piqni i drusani mamini i tatini kurveta
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
М да
преди месец
0
Щом майката не взема мерки за пиенето на щеката някой друг трябва да вкара девойката в правия път
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Улииии
преди месец
-5
Тя по грозна от майка си! И говори като олигофрен!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тото
преди месец
-1
Мила е готин човек. Това, че са се напили, препили, като всички млади хора, не дава право на някви си муфлони да трепят хора. Никой няма право да пребива хора!!!!! Вместо да защитаваме правдата, оправдаваме тъпите, гнусни мутри...не сме народ, ей...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Чил - ха, ха, ха
преди месец
-1
Заведението е чил, казах "Уау", приятелят ми беше пил и даже се беше сбил. Защо ли са ни били? Пача бездарна, спри да се правиш на интересна и да мяташ чуждици!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди месец
0
Има случай когато семейства спящи през ноща са малтретирани,ужасени и бити от спец.служби ,защото същите са объркали адреса. Ето това е тъжно,възмутително,осъдително. Гнусно и отвратително е да удариш когото и да е /особено жена/, но всички сте пили алкохол/ може би и нещо друго за разкош/ и не занимавайте аудиторията с пиянски" бълвочи"
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кофти
преди месец
-3
Стига сте занимавали хората с нсркоманските си простотии, никой не го бият без причина
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени