ЦИРК: Натали Трифонова с пиянски изцепки на рождения си ден

https://hotarena.net/pod-pricel/cirk-natali-trifonova-s-piianski-izcepki-na-rojdeniia-si-den HotArena.net
ЦИРК: Натали Трифонова с пиянски изцепки на рождения си ден
Натали Трифонова се изложи с пиянски изцепки на рождения си ден. Хубавата синоптичка се държа като отнесена тийнейджърка в столично заведение, където събра цялата си рода и част от колегите в Би Ти Ви да ядат и пият заедно с нея. Най-много пи самата тя, разказаха свидетели пред „Уикенд”.

В началото на месеца най-сексапилната звезда в ефира на Би Ти Ви стана на 29 години без гадже, но пък като водеща не само на прогнозата за времето, но и цяло предаване – нейна стара мечта. Ето защо тя реши да отпразнува подобаващо и двата повода. Няколко месеца по-рано тя окончателно се раздели с гаджето си Доан Хасан, за когото твърди, че са заедно още от гимназията, макар че историята помни и други нейни забежки. Към момента новата водеща на „Култ” няма официален мъж до себе си, което вероятно счита за разрешително да се излага наляво и надясно с надежда да впечатли евентуални кандидати. Именно това се случи на рождения й ден, твърдят очевидци. Без да изпадат в излишни подробности, те издават, че Натали е наблегнала на червеното вино в заведение за италианска кухня, в което е имало и жива музика. Бендът, който бил доста добър, изпълнявал любими на новата водеща български парчета, а тя толкова се разгорещила, че се качила на сцената и започнала да пее заедно с музикантите.

От видео, което самата Трифонова е пуснала в профилите си в социалните мрежи, се вижда как звездата размахва пълна чаша на сцената, подмятайки къса поличка с пера пред очите на своите гости и други клиенти на заведението. Размерът на полата е толкова символичен, че и при най-слабо навеждане от страна на синоптичката се разкриват нейните задни части. Натали се държи не като клиент, а като участник в развлекателната програма. По едно време прегръща певеца и започва да се раздава от сцената повече и от самия него.

Всичко това направи много лошо впечатление на загрижените за добрия пример тв зрители, които се чудят на какво ще научи Натали младите момичета, които искат да й подражават. „Не се държи на положение!”, отсичат консервативните. Още по-стресиращо от поведението на звездата е, че тази излагация е станала пред очите на собствените й майка и баба. Не е ясно как е реагирала по-възрастната от двете жени на пиянските изпълнения, но майката на водещата, която е зъболекар, е била не по-малко скандална във въпросната вечер от своята дъщеря. Стоматоложката се е появила на рождения ден, облечена в миниатюрна впита рокличка с голи рамене, която едва прикрива задните й части. Дължината й е най-много с 5 сантиметра по-голяма от тази на дъщерята, а от снимките се вижда, че макар и да е хубава жена, стоматоложката вече не може да разчита на фигура, подходяща за подобен минимализъм. Тя не отива нито на външността, нито на възрастта, нито на професията, нито на авторитета й. „Каквато майката, такава и дъщерята!”, шушукат възмутени свидетели, случайно станали свидетели на шумното парти.

5 Коментара

крис

преди 3 години

Голяма простотия! Какво,не може да се напие и да се забавлява на рождения си ден ли?? Аман от големи моралисти.

Коментирай

??

преди 3 години

Това не е кратка новина,а къс разказ. За да се „изриви” нещо скандално авторът се е „изпотил” да „изсмуче” от събитието нещо пикантно. Може кратко „Н.Трифонова/новата водеща на ”Култ”/ заедно с баба си,майка си и гости ядоха,пиха,пяха,на нейният Рожден ден.Тя и майка и бяха с тоалети по свой вкус. Веселбата беше на Max,никой не падна под масата.

Коментирай

абе,

преди 3 години

Не разбирам защо съобщавате тези глупости на аудиторията.

Коментирай

Мими

преди 3 години

Неприятна женица!

Коментирай

ха

преди 3 години

Не, не може. Култ е предавене за култура. Какъв пример се дава на младите? Изкуствени съби, изкустевна коса, изкустевна усмвка, надути джуки и къси поли. Хората са казали дължината на полата е павопропорционална на липсата на мозък...колкото по-пъса толкова по-проста

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.