COVID погуби фолк певеца Ангел на 35! Остави дете сираче

1854
27 Септември 2021, 10:23


COVID погуби певеца Ангел. Изпълнителят умира в неделя от коронавирус в столичната болница ИСУЛ. Новината бе потвърдена за вестника от пресцентъра на лечебното заведение.

 

35-годишният Ангел се разболява преди повече от 10 дни. Температурата му не спадала. Приет е в болница. След направени изследвания се оказва, че е с пневмония. Състоянието му леко се подобрявало. Вече не кашлял много. Teмпepaтypaтa спадала. Но въпреки това се наложило да бъде преместен в ИСУЛ. Ангел оставя жена и дете.

 

Певецът стана родител в края на миналата година. Неговата половинка Христина Пейкова го дарява с наследник.

 

„Сърцето ми ce къса“, разкри неговият добър приятел Илиян. „Не мога да повярвам, че е истина. Познавам го още когато бе дете. Пеех по кръчмите, а той идваше при мен. Много хубаво момче беше. Мир на праха му“, сподели Илиян, който научи новината за кончината от вестника.

 

Ангел бе един от многото изпълнители, които са против мерките. „Как ще обясниш на детето или на семейството си, че от утре няма да имаш работа и няма да има какво да им сложиш на масата? Как едни може да работят, други - не?! Всички се храним всеки ден“, каза в последното си интервю за „България Днес“ певецът и добави: ,,Стояхме 8 месеца без работа и бяхме длъжни да се оправяме, без никой да се поинтересува как преживявахме. После едва работихме 3 месеца и сега отново без работа. Как не ви е срам?! Ако затваряте, затваряйте за всички! Тогава да видим всички, на които им пречи нашият бизнес и хонорари, какво ще правят. Ако вашите деца няма какво да ядат, нямате какво да им дадете, нямате с какво да си платите сметките... какво ще стане тогава“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жалко..........
преди 2 месеца
0
Мир на праха му........
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
г
преди 2 месеца
0
мир на праха му!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
E
преди 2 месеца
-4
Ето до къде води употребата на анаболи. Повреждате си организма още на младини и при едно по-сериозно заболяване сте аут. Много такива случаи има. Да не съм лош пророк, но ще зачестяват.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бай Добри
преди 2 месеца
-20
1 антиваксър по малко...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 2 месеца
-1
Глупак с глупците,нямаш ли уважение..........Срамота..........


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени