Дара окраде визията на кака си Галена! Да очакваме ли да запее и чалга?

1908
30 Юни 2018, 16:08


Липса на свежи идеи и всякаква креативност демонстрира младата певица Дара, видя HotArena.

Тя се появи с визия досущ като на колежката си от лекия жанр – Галена. Разликата е само в цвета на плитките и в годините, когато тези прически бяха модерни – цели 8. Дара дори копира жеста от фотоса на кака си Галя.

Дали тази „грешка“ е дело на младата изпълнителка или на стилиста й остава загадка, но ако е второто, то Дара трябва да го смени и то незабавно.

Следващата стъпка на варненката е да започне да пее чалга и да върти кючеци, подобно на съперницата си Гери-Никол, на която сякаш повече прилягат ориенталските ритми и визия.

Актуална мода от WomanShop! Ето от къде пазаруват популярните жени в БългарияКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Светлана
преди 9 месеца
-7
Първо - чалга мамата не е автор на тази визия ! Второ - едната даказа , че може да пее и то , в престижен конкурс , а другата е известна с фелацио в една вана , не особено впечатляващо , между другото ! Трето - гореспоменатото не е мнение , а ФАКТ ! Прочее , идиоти с 8ми клас на село - да не се напъват с коментари , пълни с правописни грешки !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
гуца от сунгурларе
преди 9 месеца
-7
Тая дебела накроманка с тия тъпи песне, дето и ги пише оня скрит гей Папи Ханс е просто пълна трагедия. Не знам, как малолетните може да се възхищават на такива дрипли?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ha-ha-ha
преди 9 месеца
-10
Галена “Ваната” не може да пее. Дара поне това може. Галена ако не направи впечатляващ клип, няма кой да й го гледа и да й слуша граченето.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ноу
преди 9 месеца
-4
Върдо не на чалгата, и не, няма да запее защото чалгата не е на мода и клубовете ги пълнят бг изпълнители на хип хоп и т.н стилове а чалгата е нещо, което само селяните в студентски град слушат. В биво.бг петко дължи на нап 1 700 000 а жена му яна момчилова акимова 67000 данъци длъжници са няма ли да затворят тези скапани дупки шмъркалници 33 и найт флайт?! Хот арена спите напишете статия за това колко пари дължат семейство димитрови има го черно на бяло byvol.bg е сайта! Петко е пионка и заведенията не са негови! С жена му са марионетки на наркобарон или политик и перат пари, предполагам!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени