Деси Банова окончателно изхвърча от Нова тв

1496
15 Януари 2021, 14:39


Деси Банова окончателно е напуснала Нова телевизия, издадоха пред „Уикенд” познати на блондинката. Както вестникът прогнозира преди месеци, бившата синоптичка поне за момента се е отказала от своята телевизионна кариера и е предпочела да развива собствен бизнес с активното съдействие на мъжа си Росен Плевнелиев.

Чаровната блондинка слезе от телевизионния екран, когато роди сина си от Росен Плевнелиев. Това стана още в първия ден на октомври 2018 г. Платеният отпуск по майчинство на бившата синоптичка изтече още на 1 октомври миналата година, а в края на ноември изтекоха и двата месеца платен отпуск, които й се полагаха за тези две години майчинство. Но тя все още не е се е появила обратно на екрана. В същото време още преди три години е регистрирала фирма за консултантска дейност. Според слуховете, Деси е напуснала окончателно телевизията, само че по неизвестни за широката общественост причини все още не го е обявила.

По-интересното обаче е, че от Нова телевизия не са го обявили. Нещо повече – името на г-жа Плевнелиева все още фигурира в официалния списък с лицата на медията и то в качеството й на водеща на прогнозата за времето. Любопитно е, че в този списък не е включена новата синоптичка на канала Лора Георгиева, въпреки че тя вече цял месец води емисиите. Източници от Нова издадоха пред „Уикенд”, че Лора е назначена на овакантеното място на напусналата Деси. Не случайно тя се появи в ефир в началото на декември – точно когато изтече и последният ден от платения отпуск на госпожа Плевнелиева.

Защо Деси все още присъства в списъците с лицата на Нова? Има три възможни отговора на този въпрос. Първият е, че телевизията предпочита да не дава гласност на факта, че Банова вече не работи там, за да не се налага да се впуска в досадни обяснения по темата. Вторият – самата бивша синоптичка е помолила да не се огласява напускането й, защото това би предизвикало шум около името й. В последно време блондинката избягва фокуса на общественото внимание, предпочитайки да живее в анонимност, доколкото това е възможно в нейния случай. Третото обяснение е, че някой от служителите на телевизията просто не си е свършил работата и е пропуснал да свали Банова от списъка с лицата на Нова, както и да постави Лора на нейно място. Това обаче е най-слабо вероятният отговор на въпроса.

Самата Деси, която никога не е бягала от популярността, усети нейния негативен ефект, когато през 2017 г. съобщи, че има връзка с президента Росен Плевнелиев. Това е превърна в любима тема на клюкарите, които не пропускаха случай публично да я нападат по всякакви поводи. Това отблъсна блондинката от идеята да бъде известна и я накара да потърси работа, която може да върши далеч от прожекторите. Тя се зае с консултантски бизнес, като се говори, че в него разчита за помощ на своя съпруг. В същото време роди сина си Йоан. Поне за момента звездата не обмисля да се върне под светлините на прожекторите. Но не е изключено да го направи в бъдеще.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 6 месеца
0
Стига вече с тези измислени "синоптички".Това в телевизиите е пост трамплин единствено за хващане на балък с пари от хитруши.Докато го хванат минават през леглата на шефпвете за шлифовка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзАз
преди 6 месеца
0
Ма ДеситУ не я мислете, тя е толкова влюбена в Плевнелиев, направо какво съвпадение, точно в него да се влюби, ама тя любовта нали не питала хаххаха. Та така де не я мислите, тя е като кон с капаци, влюбена и загубена, дори и сигурно не е разбрала, че е уволнена. Сметката й в банката, не е пълна от заплатата й в Нова...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 6 месеца
0
Абе тя изхвърча от Нова, но кацна в плевнята, на нея друго гнездо не и трябва.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hoi
преди 6 месеца
0
Струва ми се, че Плевнята ще е поредният мъж, който издържа непечелившия бизнес на жена си, за да се чувства тя пълноценна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени