Деси Банова пак застава пред синоптичната карта

2520
14 Юли 2021, 15:04


Бившата синоптичка Деси Банова и съпруга на президента Росен Плевнелиев най-вероятно ще се завърне на екран от есента, пише ексклузивно „Галерия“.

Възможно е да води собствена рубрика или предаване, но най-вероятно ще застане отново пред картата, да съобщава къде ще вали и къде ще грее слънце. Съвсем наскоро колежките й Никол Станкулова и Гери Малкоданска ще изляза в майчинство, тъй като и двете са бременни за втори път. Така „Нова“ ще остане само с двама синоптици - Николай Василковски и Лора Георгиева.  Двамата е невъзможно да се справят с всички емисии за времето и затова телевизията е в трескаво търсене на поне още една синоптичка. По всяка вероятност третият кадър в прогнозата ще бъде именно Деси Банова, която има дълга дълъг опит при климатичната карта.

Жената на Плевнелиев слезе от екран преди три години когато роди дете на бившия президент. Тогава се заговори, че едва ли ще се завърне в телевизията, тъй като възприема работата си като недостатъчно престижна. Идеята да бъде просто съпруга и майка, макар и на бивш държавен глава вече й е омръзнала твърдят нейни приятелки.

Деси отдавна имала желание да се върне на екран и да продължи рубриката си „Историите на успеха“, в които представяше успелите на Запад българи. Засега обаче от „Нова“ й заявили, че едва ли ще намерят ефирно време за предаването, но пък ще се радват тя да представя синоптичната прогноза и да запълни зейналата празнина поради отсъствието на Никол Станкулова и Гери Малкоданска.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 2 месеца
0
Абе Каканашарена, какви синоптици са това? Синоптик е човек, който има завършено висше образование в тази област. Тия шматки четат кюто и са толкова далече от синоптизи, колкото висш български политик от затвор.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 2 месеца
-1
Измислена длъжност за златотърсачки,излишни заплати,излишно фръцкане при четене на прогнозата за времето направена от истински синоптици.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Халил
преди 2 месеца
0
длъжността не е измислена,. иноптичките в бг са измислица, само стаси цалове и две момичета от бнт имат нужното образование. Бтв трябваше да си продължи традицията и да включва в екипа си само синоптици, а не фъфлещи девойки.
Хахаха
преди 2 месеца
-3
Нямаше ли млади и кадърни момчета и момичета,та пак опират до Рошковица...Или той е бутнал някой друг лев,та тази лелка да се чувства значима
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Павел
преди 2 месеца
-1
Ох, тая огромна глава... Не знам как я носи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени