Деси Радева изчезна мистериозно! Поклонници твърдят: Няма я с нас по пътя Камино!

09 Юни 2022, 15:00


В пълна мистерия е обвито духовното пътешествие по пътя Камино на Десислава Радева. Президентшата е изчезнала и никой няма информация за нея. Такава може би има в НСО и при Румен Радев, но от там категорично отказват да коментират ситуацията.

"България Днес" си пише с поклонници, тръгнали на същата или близка дата с първата дама по пътя Камино. Те са категорични, че никъде по пътя не са срещали Десислава Радева. Президентшата не е забелязана нито по маркираната пътека, нито в албергетата - местата за нощувка по духовния път, в които хората отсядат и почиват в общи помещения.

"Не сме я виждали, сигурно се е дегизирала", споделя пътешественичка, която в момента изминава разстоянието от 800 километра.

Духовната общност е силно възмутена от разпространената информация, че Радева се придвижва с охрана от НСО. "Това да си с охрана по Камино не го разбирам и какво Камино ще е? Пародия, фарс?", "Превърнаха Камино в мода!", "Не се брои с охрана! Да беше изчакала!" и "Охраната сигурно я носи на ръце!", са част от негативните изказвания по адрес на половинката на Румен Радев. Има и хора, които защитават решението й - "Какво значение има, ако душата й е пожелала да бъде на Пътя? Всеки носи в себе си своята болка, своята тревога, своята радост! Буен Камино на всички българи, които са на Пътя! Благослов за душите им!".

Съществуват и предположения, че Радева не спи на отредените места заедно с другите поклонници. Но това ще я отклонява от маршрута и може цялото приключение да продължи по-дълго от очакваното. Друга версия от последните дни гласи, че президентшата ще измине само 100 километра от целия път и така ще получи сертификат че пътешествието е успешно.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени