Дидо от „Д2“ стопли красавицата на „Фермата“ (Снимка)

23 Септември 2022, 16:28


Като истински джентълмен се прояви вокалистът на „Д2“ Дидо снощи във „Фермата“. Рокаджията спаси от измръзване една от най-красивите, но и инатливи участнички в риалитито - домакинята Аксения, която постоянно забърква скандали. Въпреки че двамата са от конкурентни отбори - той от тима на ветераните „Стари герои“, а тя - от „Нови надежди“, музикантът й се притече на помощ.

 

Дидо се намеси, след като Аксения, която тази седмица е ратай, беше подложена на жестоко унижение. Ядосан, че домакинята от Поморие не сготви навреме супа, фермерът на седмицата Иван реши да я накаже като скри личните вещи, а също одеялото и възглавницата, с които спи в обора. Като разбра за санкцията, Аксения се разтрепери от мъка и безсилие.

 

„Не е мъжко, не е достойно да тормозиш така една жена! Има ли нещо човешко в теб? Всички знаем какъв студ е тук и как се мръзне!“, разплака се тя и пожела поне един силен мъж да се противопостави на Иван.

 

Сълзите й моментално размекнаха сърцето на Дидо. „Аксения изглежда изключително неподготвена и не на място тук, във фермата. Но вместо да й се помогне да го преодолее, още повече й се кове канчето. Не може да се застрашава и здравето й“, заяви той. Късно вечерта певецът пристигна с одеяло в обора като един рицар от село и зави премръзналата Аксения, а тя едва промълви: „Мерси“, останала без думи от благородния му жест.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени