Джина Стоева жертва на онлайн измама

1358
15 Март 2021, 14:00


Джина Стоева се оказа жертва на измамите на онлайн магазин за дрехи, ожали се самата тя, узна HotArena.


В последните си три поръчки изпълнителката се сблъскала с няколко уж невинни грешки, последователността на която започнала да й прилича на абсолютно осъзната тенденция. "Не ми се случва за първи път от съответния сайт да допуснат грешка в поръчката ми. Дублираха артикул и получих и платих за две еднакви тениски, но тогава си казах, че е човешко и всеки греши. На сайта няма номер, на който да позвъниш, но пук има имейл адрес, чрез който съм комуникирала с техни служители няколко пъти по повод кога да очаквам доставката. 


Изпратих запитване относно втората тениска и получих кратък и неточен отговор, който ме посъветва да върна излишния артикул. Адрес не беше посочен и си казах, че не ми пречи да запазя и двете тениски. В следващата поръчка си харесах черен колан, който пристигна в тъмносиньо. Отново реши да го запазя, но тъй като си бях харесала и черния, се върнах на сайта и внимателно след няколко проверки го поръчах в желания цвят. За съжаление в момента разполагам с два еднакви тъмносини колана и съм със 100 лева назад", ожали се певицата пред Телеграф


По нейни думи в документа с данните на поръчката къде може да се върне, се посочва адрес в София, а на сайта - в Чехия. Джина започнала да изпраща многобройни запитвания на кой адрес да върне излишния колан, но не получила отговор. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Semplo
преди 4 седмици
0
Da izprati edinia kolan na adresa v Sofia, a drugia - v Chehia. Ako edin ot adresite e netochen, se nadiavame, che edinia ot kolanite shte i se varne. I veche da spre da kupuva ot toia sait ili da ne kaje koi e, che da se ne pretsakame i nie.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Та
преди 4 седмици
0
Да бяхте написали сайта, за да избягват хората да поръчват от него.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Страхотни сте!
преди 4 седмици
-1
Това е една много важна новина. Не мога още да асимилирам същноста на тази новина , но когато я осъзная съм сигурен че ще промени живота ми !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени