Джино Бианкалана стана хотелиер и ресторантьор

14 Април 2023, 14:00


Риалити героят Джино Бианкалана, който два пъти спечели  „ВИП Брадър" през 2015 и 2017 година и стана любимец на жените с кавалерство и възпитание, стана хотелиер и ресторантьор.  

 

Още пpeди няколко години Бианкалана се пробва с ресторант, които кръсти „Чикаго". С днешна дата той го затвори заради липсата на паркоместа и реши да заложи на по-просторно място и то с хотел в Драгалевци. Самият Джино признава, че никога не е очаквал, че ще се занимава с такъв бизнес, но определено му харесва.

„Никога не съм очаквал, че ще ми се случи. Но така стана, че заложих, на хотел и ресторант. Има много конкуренция в София, не е лесно, но ще се справя. Харесва ми, че тази работа е контактна с хора, аз обичам да говоря с хората. Обичам да се срещам с различни хора и никога не си сам в тази работа“, споделя пред „Телеграф“ риалити любимецът и допълва:

 

„Имаме пиано вечери, сръбски вечери, български. Всичко правим. Моят ресторант е малко по- различен. Казва се „Андезит", това е зеленият камък в планината Витоша. Малко по-старинен стил е, не е модерен. Малък е, имаме 18 стаи в хотела. Ресто- рантьт е голям и градината е голяма. Наблягаме на хубава храна, доста различен е. Не разбирам много от тези неща. но е поразлично“.

 

Освен с бизнеса времето му е заето изцяло и с малката му дъщеричка Данаила, която вече е на два месеца.

 

 „Много неща се промениха, откакто съм баща. Всеки ми го казваше, но го осъзнах, когато се случи. Преди животът нямаше такъв смисъл“, споделя Джино.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди месец
-6
Какво ли не направи той в името на любовта - сума ти пари хвърля в бизнеси на загуба в БГ. Живее в БГ заради нея. Също...равносметката отпреди 10г. е такава, че с днешна дата човек представен като него тогава, не би спечелил Big Brother днес. Вече всички са с промити мозъци на тема национализъм, най-вече младите. Желая на него, половинката и бебчето им да са живи, здрави и щастливи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Успех
преди месец
-8
Браво на такива позитивни и амбициозни млади хора като него ! Дано да му върви !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ок
преди месец
-8
Ами да е жив и здрав. Успех в начинанието.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени