Джизъса се престраши и показа новата в лице! (ФОТО)

12 Май 2022, 09:21


След дълго криене, слухове, контраслухове, снимки на ръце, гърбове и части от тялото, Благой Георгиев най-сетне се престраши и се пусна едно към едно с новата си изгора.

 

Това е Полина Спасова, за която се твърди, че е с двайсетина години по-млада от футболиста и от заможно семейство във Велинград.

 

Ден преди да официализират връзката си Благой и любимата пуснаха снимка, на която са с халки, което породи съмнения, че са се венчали, пише „България Днес“.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До дамите преди мен
преди седмица
0
Мили дами, разбирам мъката ви, но що за наивност е това?!При множество ръзки с деца преди теб, да си мислиш, че при теб ще е различно.Можеш да се излъжеш, евентуално, ако си първата, втората, но поредната е глупост
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До психопат
преди седмица
0
Много точен анализ!!! Разбира се, че е социопат с психопатски наклонности! Разликите между психопат, нарцисист и социопат са малки, но са много близки! Лечение НЯМА!! Аз лично живях с такъв мъж 9 години, безда подозирам за сициопатските му наклонности!! Много е страшно, не се говори за това в обществото, трудно се диагностицира, НЕ се лекува, НЕ подлежи на психологическа помощ! Положението е СТРАШНО! Жертвите- в случая мила, добра и отдадена жена не може да го разбере и се чувства дълго време предадена, празна, съкрушена! Има и жени, но в по-малък процент! В случая с Благой съм убедена, че е нарцисист! Аз ги познавам вече по снимка дали са такива! Мили жени, единственото спасение е да се махнеш от такъв човек! Трудно е и е тежко, но иначе си обречен да те използва доживот или в най-добрия случай да те зареже за поредната….!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
психопат
преди седмица
0
Аз имам чувството, че на този тъпак изобщо не му пука за чувства на жени, деца, как им се отразяват на децата тези неща.Изглежда този само се забавлява, хваща се с някоя жена, прави си бебета, защото после не ги гледа той и когато му омръзне жената веднага я сменя с друга без грам съвест.Даже имам чувството, че дълбоко в себе си мрази жените и му прави кеф да ги зареже по най-долния и унизителен начин.За мен това не е набожен и праведен човек, а много тъп зъл и егоистичен нарцис.Точно нарцисите са много чаровни и забавни в началото , може би затова му се връзват и след това си показват истинската природа.Учила съм психология и тия са ми ясни.Даже подозирам, че този има и доза психопатия , но това няма как да се каже без изследвания.Просто той се гаври с всичко, дори с вярата в Бог! Тия са много долни и опасни и точно когато не очакваш ти забиват ножа и отиват да си гледат техния кеф.Тази новата същото я очаква, жалко че нямат очи да видят преди това ами се поддават на чар и празни приказки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Истина
преди седмица
0
А и публикува стари снимки от времето когато се беше скрил на Бали от началото на Март, чакаше да отмине бурята, но той сам си я прави. ОСЕМЕНИТЕЛ,,, но и то ще е до време.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Полинка
преди седмица
0
Благой Г който се прави на много набожен, целомъдрен,правоверен, КАКВО ДА СЕ КОМЕНТИРА? Всичко се повтаря от как беше оставил бременната си жена с първото дете. Любов дете, раздяла. Това беше мн. подло и грозно с Златка. На 04.02 се обяснява на Златка на 01.03 вече женен за друга... Влюбил се, та той е застаряващ 40 год... Лошо за милите дечица. А той има крещяща нужда от специализира лекарска помощ, но май и новата грозничка жена също има от такава.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди седмица
0
Каква набожност,какви 5 лева,всичко при този е цигански панаир.А Златка изобщо не я съжалявам защото с него са от един дол дренки.Жалко е само за децата с такъв "баща''.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени