Джулиана Гани в ексклузивно интервю от Сен Тропе: Да, вярно е – в петък подавам молба за развод!

04 Ноември 2021, 17:00


Само допреди няколко дни Джулиана Гани демонстрираше в социалните мрежи колко щастлива е с мъжа си Илиян Найденов, а публиката беше убедена, че двамата ще са заедно завинаги. Да, ама не! През седмицата настъпи пълен обрат в отношенията на силиконката със съпруга й и по всичко личи, че надвисналите над звездното семейство буреносни облаци няма да се разсеят.

Днес хубавата Джулка е убедена, че човекът, в чиято вярност се е клела, й е слагал рога с любовници еднодневки, и то в собственото й легло. След завръщането си от Лазурния бряг, където я ангажираха за реклами, тя ще подаде в съда молба за разтрогване на брака по бързата процедура и ще приложи неопровержими доказателства за прегрешенията на монтанчанина. Първо пред „Уикенд” Джулиана Гани разказва за личната си драма.

- Джулиана, тръгна слух, че съпругът ви Илиян Найденов ви изневерява. Има ли истина в мълвата или е просто поредната измислица за вас?
- За съжаление това е горчивата истина. В момента снимам реклами на Френската ривиера – в Кан и Сен Тропе, скъсвам се от работа, а Илиян ми изневерява. Прибирам се в петък и веднага ще подам молба за развод. Няма да простя просто ей така. Категорична съм в решението си. Много, много съм обидена и огорчена...

- Как научихте за изневярата?
- Разбрах, че докато аз съм работела от сутрин до вечер, Илиян си е уговарял срещи с разни девойки от Студентски град. Канил ги е вкъщи, на нашето легло, до креватчето, в което спи синът ни Давид... Това се е случвало многократно явно. Много съм обидена. Този човек ми няма уважение на първо място. Тук дори не става въпрос за чувства. Родила съм му син и той няма правото да кани в нашата къща други жени. Кошарата на детето е в спалнята ни и чак ми причернява, като се сетя... Не му прави чест това, че ме е лъгал – той отлично знае колко може да ме нарани такова нещо.

- Някой подсказа ли ви, че Илиян е съгрешил?
- Да. Девойка, която е канил, ми звънна по телефона и ми разказа. Изпрати ми дори скрийншотове от видеата, които Илиян й е пускал, както и на съобщенията му. Всичко е изпратено от неговия номер. Въпросното момиче дори знаеше адреса, на който се намира жилището, в което живеем. Нямам думи просто...

- Възможно ли е някой да е забъркал интрига?
- Не. За съжаление, всичко е вярно. Момичето реши да ми се обади и да ми разкаже всичко, което й прави чест. Иначе щях да продължа да живея в лъжа...

- Твърдо ли сте решена да се разведете?
- Да, в петък се прибирам в София от Лазурния бряг и, както казах, веднага ще подам молба за развод. На мига си взимам и детето, аз ще си го гледам. Бясна съм!

- В момента къде е синът ви Давид?
- Детето в момента е с 40 градуса температура при майката на Илиян в Монтана. Той вместо да гледа сина си, кани жени вкъщи. И то на моето легло! Кажете ми, какъв човек е това?!

- Жилището, в което живеете, чие е?
- Живеем под наем във въпросния апартамент от 2 години. Там са всичките ми вещи. Ще говоря с Илиан той да се изнесе. Все пак съм майка на детето ни и трябва аз да ползвам жилището, а не той. Защо му е на него? За да има къде да си кани приятелки на гости, докато аз работя в чужбина, ли? Взели сме си апартаменти на зелено, но те, за съжаление или за радост, все още не са готови.

- Преди Илиян имахте друг съпруг - Станимир. С него защо се разведохте?
- Първата половин година от брака ни той си работеше и техните му помагаха. След като излязох от Къщата на „ВИП Брадър”, той се промени. Не искаше повече да се труди и не носеше никакви доходи у дома. Общо взето, в него нямаше живец за нищо. Беше тих, мил, добряк, с нищо не ме е ангажирал и не ме е тероризирал, но от друга страна чакаше на мен за всичко - като малко дете. Това предопредели раздялата ни.

- Тоест, не сте го зарязала заради Илиян Найденов…
- Нямаше да имам втори съпруг, ако със Станимир всичко беше перфектно. Ние с него си имахме проблеми от битово естество. Никога помежду ни не е заставал трети човек. Бившият ми много ме обичаше и ме гледаше в очите, но като разговаряхме за нашите битови проблеми, просто не искаше да се промени. Питах го ежедневно дали ще започне да работи, ще стане ли глава на семейството ни, ще се научи ли да поема отгворности... Аз вече исках и дете, но ако родях от Станимир, трябваше да издържам и мен, и къща, и бебе, и съпруг... Нямаше как да се случи това.

- Станимир не искаше ли дете от вас?
- Искаше, дори много, за да ме върже още повече. Самият той обаче беше едно голямо дете и вероятно очакваше аз да издържам и него, и бебето.

- Ясно е как гледате на мъжката изневяра. А на женската? Вие сте хубава жена, не сте ли имала изкушения, неприлични предложения?
- След като навремето стана ясно, че съм се разделила със Станимир, доста известен мъж, който е бил само с певици и плеймейтки, ми предложи да му бъда официална любовница. Готов беше да ми дава по 50 000 лева на месец – да си имам за поддръжка, да си харча. Нито за миг обаче не се изкуших. Отговорих му, че е сбъркал адреса. Имам си хубава работа, свикнала съм да си изкарвам сама парите. Когато съм с един човек, съм с него. Изневерите не са ми по вкуса. Такива неща не прощавам!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хари
Преди 1 година
0
Тая парцалана къде се покри?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
поредната проститутска драма, драги зрители.....
Преди 1 година
0
Аман от безполови маймуночовеци като тия двамата , започва се поредната циганска мелодрама , ще се излъчва нон стоп....Първо ще цъфне при Галина на кафе, и те така на турне по всички медии. Аман от "випове" кат Ганито и оня гол охлюв . Отврат , то освен да повърнеш, кво друго остана....детето , дано има късмет!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
bravo
Преди 1 година
0
Точно написано, децата събират повече лайкове и на тез двамата инфлуенСЕРИ им беше необходимо, сега е и тази врява с развода, кво ме бърка някаква пластмасова лелка и TOY боя й, че се разделят, тия кои с аи какво са дали на на България, че в национален ефир ни занимават с тях... най-страшното е, че в ефира на най-големите телевизии тия хора присъстват всеки ден и това с епревръща в нещо естествено..просто ужас!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Петя
Преди 1 година
0
Докато нейният мухльо е във фитнеса, Джулката взима дневни поръчки, уж, че е на кафе с приятелки. Шиба се с женени дъртаци. Няма бивша курва. Факт.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баста
Преди 1 година
0
Проститутка и сутеньор драги читатели.Медиите ги правят "звезди".
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Selest
Преди 1 година
0
Тя заработва като секс труженичка на Ривиерата, докато Мазньо и кръшка тука, а детето разбира се с 40 градусовата температура е последна грижа и на двамата. Ама иначе големи хвалби бяха и натрапване като забременя и роди, голяма майка героиня се изкара! То така стават нещата вече - раждат само и само, за да се приказва за тях, а не защото обичат деца и ги искат и ги е грижа за тях. Затова обществото ни е обречено - ЗАЩОТО СУЛЬО И ПУЛЬО РАЖДА ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ, ОБАЧЕ ЗА ДЕЦАТА ПОСЛЕ НИКОЙ НЕ ГО Е ГРИЖА И СЕГА ВСИЧКИ ПОДРАСТВАЩИ СА НАРКОМАНИ, ПРОСТИТУТКИ И РЕЦИДИВИСТИ!!! РОДИТЕЛИТЕ СА БОКЛУК И СЕ ПРЪКВАТ ПОСЛЕ САМО СУЗАНИТКИ И РАЗНИ МАМИНИ СИНЧЕТА, КАТО ОНЗИ ДЕТО УБИ МИЛЕН ЦВЕТКОВ!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Скандал голям
Преди 1 година
0
Много ще е интересно да видим дали въпросните реклами, в които се е снимала Джулката ще видят бял свят. Горката, скъсва се от работа...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ани
Преди 1 година
0
Сега Джулката ще реве като хималайска мечка по разни предавания и ще обяснява колко е нещастна! Боже, Боже колко простотия има по този свят ....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
f
Преди 1 година
0
Джулката преувеличила малко. Сираков й е предложил не повече от 5 хиляди, ама явно не й звучи достатъчно престижно да го разкаже както е било, пък и защо да не си вдигне цената и да си слага граници на въображението все пак.. И наистина и аз като коментиращия долу си помислих - добре, как така под наем, пък правиха ремонт скоро? Пък и гледам, че и други са припомнили нещо, което бях забравила - много обидена беше и много й се засегна селската чест и комплексите, като казаха, че вероятно тя е най-бедната и се заобяснява на всички камери как семейството й било заможно, как имала 5 апартамента, как открай време били познати в Пловдив, че давали апартаменти под наем и май каза, че майка й или баща й били директори на банка или нещо такова, пък сега - под наем и с апартамент на зелено. Наистина лъже /като/ циганка - но предвид, че е такава, не трябва да се учудваме.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
f
Преди 1 година
0
Работела като модел???? Модел на какво? С тази уста на богомолка и този типичен за 95% от жените в ИГ проститутски вид? Такива освен по порно сайтовете, някой да ги е виждал някъде? По списания, по билбордове, реклами на дрехи, продукти за здраве, красота или каквото и да било - никъде не слагат такива.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени