Доктор или абсолютна шарлатанка е Енджи Касабие?

https://hotarena.net/laifstail/doktor-ili-absoliutna-sharlatanka-e-endji-kasabie HotArena.net
Доктор или абсолютна шарлатанка е Енджи Касабие?
Представящата се за диетолог Енджи Касабие всъщност е шарлатанка без диплома, твърдят нейни бивши клиенти.

Красивата ливанка, която зашемети зрителите на „ВИП Брадър” с фамозни тоалети и аристократично поведение, се пише за голям специалист по хранене и се афищира като доктор, без обаче да е такава, пише \"Уикенд\".

„Тя никога не е завършвала висше образование. Лъже най-нахално, че е доктор, тук-там се е представяла дори за професор, което е абсурдно. Сега поне в предаването не парадира с научни титли, които не притежава”, коментират в шоу средите.

Преди години, когато направи фирма за диетично хранене, Касабие лансираше тезата, че е доктор и даже професор! Изкарала висшето си образование в Ливан още на 19 години, понеже била вундеркинд и взимала по 4 семестъра за година! Имала специална „златна диплома” и била призната за най-големия специалист в арабския свят по хранене.

„Тогава никой не я разобличи, на хората им беше забавно, пък и не бе толкова популярна. Тя си направи парите, лъжейки като циганка и парадирайки с имената на известните си клиенти, които зариби с измама”, спомнят си нейни познати.

12 Коментара

Мартин

преди 6 години

Шарлатанка!

Коментирай

Xixi

преди 6 години

Mnogo e krasiva umrete ot qt vie kurvi dolni sprete se da zavijdate mnogo si e krasivo momi4eto

Коментирай

хм....

преди 6 години

Преди да обиждаш другите, научи се да пишеш грамотно и да ЧЕТЕШ. Хората пишат че е ШАРЛАТАНКА, а не че е ГРОЗНА ! Пише се "яД", а не яТ ! Пфууу.....аман от неграмотни...

Коментирай

Илиев

преди 6 години

Ако е мамила то пазара сам е щял да я изхвърли а тя се котира

Коментирай

az1

преди 6 години

SILIKONOV,GROZEN BOKLUK!!!

Коментирай

Петя

преди 6 години

Супер е момичето.За злобните и заядливи всички са шарлатани.На светлинни години сте от нея .Пуста злоба българска.Как пък за някого не казахте нещо хубаво.

Коментирай

преди 6 години

Тя е "диетоложка" само за пред НАП, за да оправдае доходите си. Парите си вади от скъпо платената ниша на пазара на плът.

Коментирай

@

преди 6 години

Не знам дали е доктор или не е,но на фона на нашите "звезди"Мария,Мегз,Гани,Сашка стои много добре.Мария, която непрекъснато повтаря, че е дама,в същото време говори"тъпо парче,психопатка,ти коя си ма,долна"и показва колко е проста,а Енджи поне засега е класи над тях

Коментирай

Лило

преди 6 години

Проверих в страницата ма Медицински Униеверситет. В катедра по диетология фигурира името - Ас. д-р Енджи Касабие, асистент Ас. д-р Енджи Касабие , асистент Лъжете , клеветите , спрете се , жълти , долни, завистливи , гладни и бедни писачи!

Коментирай

Лили

преди 6 години

Не съществува такава специалност - диетология и всеки лекар или не, именуващ се такъв - диетолог , напълно си ИЗМИСЛЯ, защото е модерно, но в медицински университет няма такава специалност- това е, харесва ви или не, това е истината. Ако някой ми намери академично образование по специалността "диетология" ще го черпя едно.

Коментирай

*****

преди 6 години

Ха-ха В кой Медицински Университет сте проверили, в изгорелия ли? Ако има медицинска диплома да я покаже, само че тя няма такава. Още си спомням как навремето казваше, че готви със зехтин без калории, което е най-голямата глупост. Има доста гнили неща покрай нея.

Коментирай

х

преди 6 години

дори и медицина -платено обучение не е завършила :D

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.