Драма в ефира: Зрители на бунт срещу Аксиния от „Фермата“

20 Септември 2022, 15:44


Сексапилната Аксиния беше избрана за ратай на седмицата и това предизвика вълна от проблеми във "Фермата". На нея и се наложи да дои крава, за пръв път в живота си и въпреки че бе наясно с предизвикателството, тя отказа да участва в урока, който нагледно изнесе фермерът Ники.


"Ще доя по-късно, сега ми е лошо", отсече тя, но все пак в един момент се наложи да го направи.„Леле, какво ме чака? Ох, много ме е страх! Нищо няма да ми направиш, нали?“, обърна се ужасена Аксения към животното. В отговор, то невъзмутимо я плесна с опашка през лицето.


Зрителите избухнаха, след като тя се умори от доенето и отиде да се къпе, докато останалите фермери чакаха гладни край масата. "Тая е била за "Ергенът" объркала е предаването", пише зрител. Тази "Аксения освен, че е грозна е лоша по душа, клюкарка, мързелива, не знае, че на масата сядат всички заедно, защото така се хранят нормалните семейства." - възмущава се друг.

Драмата с Аксиния продължава и в епизода тази вечер, а зрителите призовават в социалните мрежи за тежки наказания срещу красавицата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Нищо ново
преди 2 месеца
0
Какво има да се коментира? Жената не е за този формат и ще изхвърли като тапа. Тя е най-неподходящия участник от формата досега. Нито има психика, нито характер, нито качества. В същото време е прототип на определена част от нашето общество. Онази част, която си мисли, че е проста р абота да се състезаваш, че е проста работа да управляваш цял народ. Видяла жабата, че подковават вола.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени