Е. Минчев в действие: Джордан с устните на Ивана и веждите на Галин, Марта Вачкова в кадър с естетическа руска салата, Луна е проспала 6864 броя на Вог + още... (Снимки)

11 Февруари 2017, 13:48


Предлагаме ви нова, забавна порция от забавните коментари на лорд Минчев за рубриката му във в. "Телеграф" - "Гилотина".

Да си призная честно и аз го взех за Джорджано а той се оказа просто Джордан. Ако оставим това настрани / а то е много трудно/, попфолкаджията надминава , дори обединява световните модни тенденции на пет поколения. По шалче може да бие абитуриентския бал на Евгени Душанов, по тиранти- раздаване дипломите на Гарелов а по елече- първите цветни снимки на Милко Калайджиев. Да, има още вълнуващи подробности, като устните на Ивана и веждите на Галин, но може ли човек в един коментар да каже всичко. Простете, но дори аз не съм имал такава прическа а се славя с косите си. Там, горе, където духат много силни ветрове Джорджи гони прилика с Денди- едно многообещаващо начало, което направо бих нарекъл край.

Естетическа руска салата се развива в този кадър на онемяване а проруско червено държи фланга вляво, благодарение на Марта Вачкова. Червеното дава отблясъци  в косите и, тъгува в червилото, чурулика в странния гердан, който може да се окаже  сиджимка за молив. Бижу като геометрична загадка околовръства шията  безнаказано. Колегата и по моден смут Тончо Токмакчиев нанася модна плесница на компанията, облечен в дословно копиране един от костюмите на Тодор Живков. Тончо докарва приликата  и на усмивка. Вратовръзката сякаш сама е написала уводната реч за 14-я партиен конгрес, изпъква, пъчи се, настоява да бъде забелязана. Инак не е нищо повече от една гълъбица, да не кажа сврака на небосклона на облеченото. Джуджи , Джуджанка, мамина сладка, попълва модната руска салата с руса прическа. Нищо значимо не се случва по нея, освен едно едро кръстче , което изглежда като закусвало цял живот с баничка и боза- толкова пълничко е то. При Мартин Карбовски рядко разбираме кое е риза, кое шлифер, кое неволно задигнато сако. Ето и днес, водещият ме озадачава с три нюанса тъмносиньо, на което липсват още 47 нюанса за да бъде  секси. Като установявам, че носи очила, учудвам се, че те не са му помогнали да се облече подобаващо.

Луната спи а Луна е проспала последните 6864 броя на Вог, останала е вероятно на предпоследния брой на списание Практична домакиня. Въпреки огромната оригиналност, която този традиционен костюм излъчва, певицата е не фолк а поп-фолк певица а това има значение. Нека първо стъпя на прическата, от която лъха значимост като при усвояване на европейски проекти. Тук са усвоени огромни количества коси, перхидрол или друга избелваща течност, надявам се, не белина. Имаме на лице изрядна усмивка, която мога да сравня с щанд в магазин за домашни потреби,но няма да го направя. Накитите търсят да се нагодят по пафтите, но всъщност изглеждат като естетически афти, така нелепо разположени между шевиците. Намирам яката за не съвсем яка, тя е като кашпа, от която пониква ухиленото лице на певицата. Усмивката гърми, но това е всеобщ факт, узнат от времето и във Вип брадър.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени