Едва на 8: Синът на Милен Цветков вече е водещ

770
28 Септември 2020, 14:09


Преди седмица синът на Милен Цветков дебютира като водещ на онлайн предаване, узна HotArena.


5 месеца след смъртта на татко си 8-годишният Боян ще си партнира пред камерата с Даниел Петканов. Идеята на предаването е под формата на непринуден разговор двамата да си разменят въпроси. Изборът на Петканов за асистент водещ никак не е случаен. Самият той е откритие на покойния журналист и благодарение на него дължи телевизионната си кариера.


Двамата се запознали през май 2010 г. в Аулата на УНСС. Даниел участвал в конкурса „Мистър УНСС”, А Милен бил жури в конкурса. Петканов спечелил, а на следващия ден победителите в категориите „Мис” и „Мистър” трябвало да гостуват в сутрешния блок на икономическата телевизия EBF, в която по оново време Цветков бе водещ. По време на участието си Даниел забавлявал екипа, танцувал със синоптичката, а след изявата му Милен го поканил на разговор в кабинета му. Предложил му да се занимава с телевизия, а Петканов не можел да повярва на ушите си. Дълги години двамата работеха заедно в „Часът на Милен Цветков”, където Петканов се изявяваше като Лудият репортер. Отношенията им бяха на приливи и отливи, двамата често се караха и сдобряваха, а последната година преди смъртта на Цветков те отново били в обтегнати отношения.


„Закъснях с извинението си”, проплака след смъртта на журналиста Петканов. Сега той решил да сбъдне мечтата на неговия син да се изявява като журналист, пише Уикенд.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени