Ексклузивно! Русата Златка в Тайланд с руски олигарси? (Снимки)

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivno-rusata-zlatka-v-tailand-s-ruski-oligarsi HotArena.net
Ексклузивно! Русата Златка в Тайланд с руски олигарси? (Снимки)
Русата Златка е била шута на Благо Гела и в момента се намира в Тайланд, в  компанията на руски олигарси. Това се твърди в сигнал до HotArena получен анонимно.

Сигналът е със снимки.
На тях се вижда руса девойка, която поразително пролича на Златка или е самата тя. Блондинка почти е извадила гърдите си навън и се забавлява в компанията на руснаци. На фотото Благой Георгиев видимо го няма.
Ако това е Златка, присъствието й в Тайланд с богати руснаци не би било изненада. Злати си харесва мъже с пари и хубавия живот.

Ако обаче е нейна двойничка, оригинала трябва да й завижда.

Последно русата секс бомба с появи с мъжа си Благой при откриването на някакви столични заведения. Бившият футболист дори искал да отваря свой наргиле бар. Това е възможно да се случи, ако получи кеш от продажбата на къщата си.

Както е известно Джизъса здраво е закъсал с парите.  

Именно този факт го накара да продава луксозната си къща в Горна Баня. От няколко месеца в сайт за недвижими имоти Георгиев предлага дома си срещу сумата от 690 000 евро. Цената не е много висока имайки предвид, че имотът е доста луксозен и се продава с цялото имущество, но принуден от финансови неволи Георгиев е готов да намали още цената.

Финансовата нестабилност при футболиста настанала след краха на брака му с Есмер, която е милионерска наследница. След развода им, Благо останал беден като мишка и се лишил напълно от луксозния си начин на живот, твърдят запознати.

9 Коментара

очевидец

преди 5 години

На снимката не е Златка,защото вчера я видях с Благо.

Коментирай

do hotarena

преди 5 години

xaxaxaxaxaxaxa abe hotarena djizasa oshte predi nova godina prodade kashtata xaxaxaxaxaxaxaxax pak glyposti pishete xaxaxax a i dizasa i zlatka sa tyka dneska na obiad gi vidiax xaxaxaxa ax kolko ste smeshni hotarena pak li porachkovi statii pishete sreshty dizasa xaxaxaxaxax smeshniste hotarena i mnogo ste jalki proverete dobre dali zlatka si e tyka xaxaxaxaxaxaxaxa ama ako e tyka kakvo pravite shte se izvinite li be boklyci da vi eba maikata hotarena aide ebete si maikata

Коментирай

Касе

преди 5 години

Това на е Златка,прилича на нея но не е тя. Пишете глупости

Коментирай

Деси

преди 5 години

ОООООООО,отдавна небяхте писали поръчковите ви статии срещу тия двамата,не съмим фенка,но вие прекалявате да пишете срещу тях,не се излагайте

Коментирай

Айтен

преди 5 години

Благо няма да я пусне тъй лесно са замине за Тайланд, че кой ще го гледка и ще му киха кешовица.Той не е прост хвана се със Злати, че тя парички има изкара от Капките и брадъра, той докато не я докара до просешка тояга няма да я зареже.

Коментирай

до Айтен

преди 5 години

Ако Златка е стигнала да чака от парите на капките и брадъра и е тежко и горко момиче,а Благо си има пари не е стигнал до нейните

Коментирай

ДО ХОТАРЕНА

преди 5 години

ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ И ДА ПУСКАТЕ СНИМКИ,ЧЕ УЖ ТОВА Е ЗЛАТКА И Т.Н И ДА СИ СЪЗДАВАТЕ СЮЖЕТИ,Т.Е.ПОРЪЧКОВИ СТАТИИ НА НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА И ХРИСТИНА ВИТАНОВА КУРВИТЕ,Я ВЗЕМЕТЕ ДА НАПИШЕТЕ НЕЩО ЗА ТЯХ ИЛИ НЕ ВИ ОТЪРВА

Коментирай

Ivka

преди 5 години

Tova sa pulni gluposti,vchera gi vidqd v novoto im zavedenie,tova sa pulni izmishliotini!

Коментирай

Ани

преди 5 години

Тая не е Златка... На Златка силикона и вече изглежда ужасно с раздалечените и цици...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.