Ексклузивно! Вижте пикантните дневници на Благой Георгиев! (Любовните му истории, събрани накуп и в СНИМКИ)

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivno-vijte-pikantnite-dnevnici-na-blagoi-georgiev HotArena.net
Ексклузивно! Вижте пикантните дневници на Благой Георгиев! (Любовните му истории, събрани накуп и в СНИМКИ)

Читателски сигнал

 

Ако животът на Благой Георгиев трябваше да се опише в книга, то жанрът щеше да е любовен роман с елементи на трагикомедия.

 

Читател на HotArena много любопитно е описал житието и битието на футболиста до момента. Вижте!

 

Само един бог знае какво има в дневниците на набожния Благой, а ето на какво ние сме станали свидетели.

 

  1. Христина Витанова


Бивша приятелка и майка на две деца от палавия футболист Благой Георгиев. Красива дама, отдадена майка, вярна съпруга… Е, очевидно на Благой не му стига.

Равносметка: Няколко изневери и развод за 2 млн. лева според близки източници и сериозен повод за размисъл кое е простимо и кое не.


\"\"

\"\"

  1. Лияна


Фолк певица и можем да твърдим - най-страстната и най-грубо изоставена от Благой красавица, след което той се върна при семейството си. Не за дълго.


Равносметка: „Не тръгвайте с женени“, лъскав джип, и средства за някои естетически корекции.

 

 \"\"

 \"\"

  1. Биляна Евгениева


Годеница на стилния столичен плейбой и заклет ерген Христо Сираков, която кръшна с Благой и така съсипа бъдещето си със Сираков. Доста бързо след това Благой я разкара, прехласнат по красавица от по-далечни страни.


Равносметка:
Христо Сираков към Благой: „Благодаря, че ме отърва от Биляна!“, няколко кадъра в папарашко шоу, незабравими гуляй в столични клубове.

 \"\"

 \"\"

  1. Оля Абрамович


Изкусителната руска моделка със сигурност е била блян за Благой Георгиев. Доста кратък обаче. Може би дори стандартите на футболиста не са достатъчни за нея.


Равносметка: „Не всеки ден е Великден!“.

\"\"

 

  1. Куини-Алис


    18-годишно момиче, което стартира връзката си Благой с големи надежди и коментари като: „Не се ли замисляте, че просто не е имал точния човек до себе си и не е поискал да бъде такъв, какъвто е сега?! Той е уникален, грижовен мъж, който заслужава много любов и подкрепа, която аз ще му дам и ще продължавам да му давам занапред.“


„Много се смеем заедно, много се обичаме и това определено не е поредната позьорска и временна връзка, както се опитват да я оприличат.“

 
Равносметка:
7-месечна връзка, абитуриентски бал и нова любовница, и изводът, че хората не говорят напразно.

 

\"\" 

 \"\"

  1. Есмер Омерова


Руска танцьорка, минала вече през задължителните естетични процедури, която зашемети с един удар Благой и го откъсна от младата и невинна Куини-Алис. Връзката е под абсолютен медиен мониторинг: любовни смс-и, снимки и татуирани клетви за обич.


Равносметка: Сватба с кум президент, много шум и приятното облекчение, че мъжете не винаги зарязват любимата си за по-млада.

\"\"

 \"\"

Е, това са публично известните завоевания на Благой Георгиев. Какво ли ще се случи с неговия живот, само един бог знае, както стана ясно и в началото. Благой е непредсказуем, но пък с доста добър вкус за жени!

 

М. Грозева

10 Коментара

Клозета

преди 8 години

Само мене не ме е Оважил ахахаъахах как ви лизета лУзанова

Коментирай

курволетка

преди 8 години

еее чакайте де той още не се е оженил за най-новата. утре може да я зареже (много вероятно)

Коментирай

ввввв

преди 8 години

Стига сте правили реклама на тоя курварин и на тъпите му женки , дето му се връзват и му играят по свирката.

Коментирай

1

преди 8 години

Jelaq mu mnogo lubov i shastie s Esmer,mnogo e gotina,dano ikogane se razdelqt!

Коментирай

Lora

преди 8 години

Явно Куини яко харчи паричките на баща си, за да си поръчва статии при вас! Есмер е милион пъти по-красива от другите отврати! Пожелавам им много любов !!!!!

Коментирай

lora

преди 8 години

тая Есмер какво краченце извади,прилича не недоразвито ...

Коментирай

еба си крокодила

преди 8 години

Абе Грозева, ти имаш страшна представа какво е красива жена...Ти със сигурност не си, но ако, тази Есмер наричаш красива, то баба Яга пасти да яде.... Ами ,то е един фарфалък с къси крачета , като Николета Лозанова с изпъкнали очи, като при базедова болест и настъпена жаба, нос дялан -недодялан, оръпана коса, като излязла от лудница, и най-голямата красУта У нея са джуките. Е, няма по-голям отврат от тези джуки... Не може да ми стане и с виагра от тази гледка... Боже, Благо имах друга представа за теб...

Коментирай

..............

преди 8 години

Тази Куини ли е каква ли е, малката е най-красивия трофей, който е имал някога Благо. Чиста, невинна, неопетнена ( този я опетни нехранимайко) красива. Но бъдещето е пред нея... та , тя е още дете!

Коментирай

НЕД

преди 8 години

На мен ми е смешно как тия кучки ще се избият за този, а той им се подиграва в лицето - поизползва ги докато му е кеф и после им бие шута.А те ходят и се плюят една друга, е на това се вика тъпи кокошки.И с всяка с която се хване тя се има за единствена и за победителка едва ли не, а после получава всичко което и другите са получавали преди нея - piace of shit.

Коментирай

Georgi

преди 8 години

Ася каква е грозотия на първата снимка.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.