Емануела ексклузивно: Що за съд е този, който лишава сина ми от майка?! Бащата на Мити е от клана на братя Диневи, а 3 пъти ми искаше заеми!

5852
19 Септември 2019, 11:48


Фолкзвездата Емануела отново има огромни големи проблеми с таткото на втория си син - Димитър. Наследникът на милионера Динко Динев я осъди на първа инстанция за родителските права върху малкия Мити и сега над певицата е надвиснала заплахата детето й да бъде отнето.

Какви мерки ще предприеме гласовитата красавица, за да запази рожбата при себе си? Има ли вероятност да клекне пред бившия си и да му се помоли за милост? На тези и още много други въпроси отговаря превицата в интервю за "Уикенд".

- Eмануела, затоплиха ли се отношенията ви с Димитър Динев, бащата на сина ви Мити? Ако ли не, има ли шанс да заровите томахавката?
- Все се разправяме за родителски права. В България всичко е възможно, не бих се учудила дори, ако решат дори да ми отнемат детето. В момента то е при мен и ще обжалвам на още много инстанции, та баща му да не ми го вземе. Синът ми Мити има жива, здрава и права майка, която може да се грижи за него... На всички им беше много странно, когато съдията излезе с решение, за което направо нямам думи. Било то, видите ли, продиктувано от „вътрешното му убеждение”. Била съм отчуждавала детето от Митко... Та това е безумие! Синът ни е на 4 години и половина. Имаше периоди, в които баща му изобщо не се интересуваше от него. Няколко пъти не съм давала Мити на татко му, защото беше болен. Друг е въпросът, че съм го пускала извън режима, и съответно не бива да ме обвиняват, че се опитвам да отчуждавам детето. Димитър тогава заведе дело. Той просто се чуди за какво да се заяжда.

- Имате ли доказателства, че детето е било болно, когато не сте го давала на бившия си и че сте му позволявала да вижда татко си извън режима?
- Всички документи са представени пред въпросната съдийка, включително и медицинските за периодите, когато детето е било болно, и декларациите, от които е видно, че съм давала детето на Митко извън режима. Тя каза, че съм се опитвала да отчуждавам сина ни, и че много съм работила... Да, много работя, ама нали трябва да си гледам децата. Плюс това на мен в крайна сметка денят ми е абсолютно свободен и прекарвам цялото си време с тях. Имам дори проблеми по тази причина с мои близки и с приятеля ми Мартин, с когото сме от две години и половина заедно. Всички знаят, че Мити за мен е на първо място.

- Как е възможно при това положение да ви отнемат родителските права?
- Възможно е вътрешното убеждение на съдийката да е подплатено някак си... Тя, вземайки това решение, лишава детето и от майка, и от баща, защото Мити не стои при татко си, а при баба си. Димитър отива да му се порадва за 2 часа и го оставя. Иронията е, че той и в съда каза, че не може да гледа сам детето, защото работи - има ресторанти. Много бил ангажиран, особено през лятото.

- Нека да обобщим – твърдите, че не дистанцирате сина си от баща му...
- Категорично! Детето трябва да общува и с двамата си родители. Друг е въпросът, че когато е при баща си, дни наред е с изключен телефон и не знам, какво се случва с него. Спъва ми се всякакъв достъп. Митко ме блокира, не говори с мен, държи ме в неведение. Последният път синът ми беше болен, а аз разбрах от баба му. Сега и тя ме е блокирала, явно й е наредено. Докато Мити е там 8 дни, нямам връзка с него. Купих му телефон, който изобщо не ми се вдига.

- Кога ще следващото заседание от съдебната ви сага?
- Подадох въззивна жалба, но още не са отговорили. Реално сега очаквам делото да отиде в градския съд. Там като втора инстанция са трима съдии и се надявам да вземат решението си според закона, а не според „вътрешното си убеждение”. Мити вече ходи на детска градина и няма как да се спазва режимът, който е бил преди това. Още навремето ме заплашваха, че ще ми вземат детето и т.н. Явих се по Нова телевизия и казах истината, а ме осъдиха незнайно как за злепоставяне и клевета. После Митко ми се обади да си оправим отношенията, предложи да не се караме и да не обжалвам. Е, не обжалвах. Но му платих дължимата сума, за която беше искът му по гражданското дело. Хората си мислят, с колко ли неща съм се уредила около тези милионери... Да, ама не!

- Да, мнозина ви смятаха едва ли не златотърсачка, щом сте се хванала с наследник на един от най-заможните кланове у нас - братя Диневи...
- Когато бяхме заедно с Митко, имах само едно условие към него - да не разчита на баща си, да си изградим ние двамата всичко сами. Нищо никога не съм искала от родата му. Някакви злобари пишат, че съм била хванала с него, защото имал пари! Пълна глупост е това, не отговаря на истината! Случвало се е даже Митко да ми иска пари назаем. Няколко пъти е идвал до вкъщи и съм му давала, а след това ми ги е връщал.

- Наистина ли?
- Да, помагала съм му веднъж с 200 лева, втори път с 500 и трети път с 1500 лева. Иначе претендираме, че сме много богати и известни...

- Цялото това напрежение отразява ли се на здравето ви?
- Сринах се. Получих нервен дерматит, падна ми имунната система... Чувствах се адски зле, имах момент, в който дори изпитвах усещане за вина, че ходя на работа. Луда работа, направо откачена история...

- Димитър Динев отговорен родител ли е?
- Обича си сина - това не мога да го отрека. Но го приема все едно му е братче. Като родител е по-скоро безотговорен. Той много рядко гледа детето. През лятото пък да не говорим... Доста хора ми казаха, че бил все по кръчмите до сутринта, а синът ни стоял с баба си, която, слава Богу, се грижи добре за него.  

- Каква е истинската цел на Димитър Динев? Възможно ли е той да не се стреми да ви отнеме детето, а да иска да ви върне при себе си?
- Иска да ми вземе детето, защото тогава наистина бих клекнала и бих му се молила. Това реално си е изнудване. Истинската цел на Митко е да отида и да му падна на колене, та всички да разберат, колко съм влюбена в него - което всъщност не е така. Стремежът му е да демонстрира пред всички, че не ме иска, пък аз много го обичам и направо не мога без него. Общо взето по този той прилича на селски бабаит, който няма смелост да се изкаже срещу някой мъж, а предпочита да се изправя срещу жени. Колкото и да се опитвам да се разбирам с Диневи, просто не става и не става. Като цяло Митко не е лош човек, но има кофти пример за подражание и се е повлиял отрицателно.

- Какви са позитивите от тава, че синът ви е внук на един от братя Диневи?
- По тяхно настояване записах малкия във Френския лицей. Таксата там е 10 000 лева на година. В момента, когато попитах „А кой ще плаща градината?”, отвърнаха, че ги изнудвам за пари. Съгласиха се да поемат половината сума. Митко казал и на детегледачката ми, че изкарвам повече пари от него. Факт е, че работя и имам стабилни доходи, но къде е финансовата отговорност на бащата?!

- Каква издръжка плаща той за детето си?
- По 250 лв. на месец. Това са единствените пари, които ми дава - никога не съм получавала повече. Плаща издръжка от година, откакто имаме решение на съда. Преди това и за нея се ослушваше...

- Има ли жена до себе си в момента?
- Не знам и не ме интересува. Текучеството на разни нощни пеперуди там е толкова голямо, че ще ми трябват счетоводни умения, за да съм наясно. Ще се радвам да се влюби и най-после да ни остави на мира.

- Споменахте, че Мартин продължава да е мъжът до вас...
- Да, заедно сме. Не му е никак лесно с мен с толкова много участия вечер и с това, че денем непрекъснато гледам да бъда около Мити. А и тези драми с детето ми го натоварват и с него. Благодаря му, че въпреки сложната ситуация не спира да ме подкрепя и обича!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
desso
преди 2 години
-2
Тя просто трябва да спре да приказва против бащата на детето й по всички медии. Тя коментираше размера на мъжките му части, после, че биел детето и пр. С Диневи тя няма да се справи и вече те й го показват. Да не говорим, че всичко това травмира детето. По добре да зарови томахавката и да постигне споразумение с бащата на детето й. Вярно, че с тази история си прави безплатна реклама, както едно време Алисия с Божинов, но все пак Алисия не коментираше размерите не мъжките му атрибути.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Искра
преди 2 години
-5
Само да се поясни нещо ... Българската правосъдна система няма как да отдели дете от нечии родител. Единствено в случай когато средата не е подходяща за отглеждане на дете или е малтретирано, тогава най- вероятно може. А в този случай просто правата за отглеждане се присъдени на бащата , това не означава, че майката няма да го вижда или ще бъде отделена от него. А така както гледам, явно е имало причина това да се случи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Стенли
преди 2 години
-3
Причината е ясна ! Съдията просто е гледал Биг брадър и вижда как я оправят в ефир по собствена воля. :D :D :D
gepi
преди 2 години
-7
Тази жена изобщо не си помага с подобни изявления. Има ли изобщо адвокат, който да я светне какъв курс на поведение да води? Баща да вземе р. права изобщо не е прецедент. Само ми се струва, че Диневи мълчат, знаят какво правят, а тая глуповата жена не си затвори устата. Ще загуби на всички инстанции и вината ще си е нейна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мими
преди 2 години
-14
ТОВА Е БЕЗУМИЕ АКО СЕ СЛУЧИ ДА РАЗДЕЛЯТ ДЕТЕТО ОТ МАЙКА СИ!!!!! Баща му,ако го обича няма да му причини това.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Eli
преди 2 години
-11
На никого не съм защитничка, а просто казвам голата истина! Ема да ги съди до дупка, защото при нормални съдии няма как дете, което е гледано като писано яйце от майка си да й бъде отнето!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мюлер
преди 2 години
-6
Ей Eli ти от къде падаш ? Дано да е от високо, че да имаш оправдание. Веднага се включиха защитниците на Пайнер. Как ще оставят нещата така , нали е продукт.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Eli
преди 2 години
-19
Ще си върнеш детенцето, защото си много добра майка и не всички съдии са подкупни. Има Господ и той ще съди когото трябва! Не всичко в този живот е пари и е голям грях да разделяш майка от рожбата й! Сигурна съм, че ще излезеш от тази битка още по-силна!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мюлер
преди 2 години
-7
Ами да плаща сега детски градини по 5000 или 10000 хиляди. Да разберат най накрая , че като си хващат заможни хора да им раждат деца за собствени изгоди, понякога сметките се оказват криви .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени