Емили на Тихомир-Мелиса стана сектантка, шокира „Свидетели на Йехова“

06 Юли 2022, 13:00


Трансмомичето Емили, любимата на културиста Тихомир от „Фермата“, от няколко месеца не пропуска сбирките на „Свидетели на Йехова“, установи „България Днес“.

Мацката споделила пред свои познати, че се чувства много наранена от предателството на приятелки, затова решила да потърси утеха от Господ. Нейният избраник Тихомир, който отново се върна към визията на изкусителката Мелиса, приемал залитанията на Емили по различни дами и ги намирал за нормални, дори ги одобрявал. В лайфовете си българското „Семейство Адамс“ никога не е крило, че си пада по „полиаморните“ връзки и ги пропагандира не само от екрана, но и в живота. (Това означава, че можеш да си във връзка с повече от един човек и всички те да са наясно и в мир с тази идея).

"Барби Емили, както са само се нарича бившото момче от Ловеч, се превърна в атракция на най-важната за година сбирка на йеховистите от „по света и у нас“ в столичен хотел. 20-годишната новоизпечена сектантка се появила на събитието с оранжева къса рокля с падащи и от поглед презрамки и с огромно деколте. На формата тя се увесила на шията на своя духовна майка- американката Дарла Милър. След известно време обаче достопочтената съпруга и майка на четири деца изплакала, че не е имала никаква представа за скандалното битие на блондито. „Много мой приятел по цяла България продължават да ми забиват нож в гърба и ме изоставят", оплака се в профила си във Фейсбук избраницата на бившия атлет.

" Благодаря на Тихомир и на „Свидетелите на Йехова, че са част от живота ми“, пише още Емили.  Бившето момче изповяда, че около „София Прайд“ почти всички негови приятелки му обърнали гръб и го изоставили.

"Добре че са милите любящи сестри и приветливи братя от божията организация „Свидетели на Йехова“, казва разкрепостената русокоска.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 4 месеца
0
О, горкия Тихомир. На какво се натресе....от сексуално любопитство към странните физически дадености на Емил(и), и чувство за отговорност, сега се чувства длъжен да я гледа и уйдисва на акъла. Тя е млада, ненаживяла се във всички отношения, а той - стабилен мъж с опит и заслужаващ спокойствие, добро отношение и някой да се грижи за него наравно, както той се грижи за отсрещната страна. Много добър човек, спокоен, грижовен, сериозен.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ани
преди 5 месеца
0
За бившето момче от Ловеч Емили, си има цяла психиатрия в родния град. Тези са болни мозъци.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени