Емилия кърми и ходи по участия, Башур я подкрепил, за да е щастлива

https://hotarena.net/laifstail/emiliia-karmi-i-hodi-po-uchastiia-bashur-ia-podkrepil-za-da-e-shtastliva HotArena.net
Емилия кърми и ходи по участия, Башур я подкрепил, за да е щастлива

Емилия поднови участията още преди дъщеря й Жоржина, която е плод на любовта й с бизнесмена Жорж Башур, да навърши три месеца. Певицата се връща вкъщи след всяка изява, дори да трябва да пътува няколко часа, защото не иска да се отделя от малката Жоржина, а и все още я кърми. Това сподели изпълнителката при последната си медийна изява, като изтъкна, че мъжът я подкрепил да се върне на сцената толкова рано след раждането и даже й помагал всячески както в кариерата, така и в грижите за децата им. Съпрузите не ползват услугите на детегледачки. Справят се сами.

 

„Не го мисля като натоварване. Минала съм по този път с Мира”, каза Емилия преди дни в предаването „На кафе” по Нова тв. Хитовата певица поясни, че кърмила дъщеря си от Коко Динев до 9-мия месец, като през това време ходила по участия. Когато човек се организира добре, успява, смята изпълнителката на „Турбуленция”. Мъжът й Жорж Башур пък без колебание се съгласил тя да се върне на сцената, когато прецени. В това отношение нямали спорове. „Много пъти е казвал, че ако аз спра да го правя, няма да се усещам по същия начин, няма да съм същата. Нормално е той да иска една щастлива жена”, сподели Емилия, чиито песни в момента са на челни места в попфолк класациите. Сред тях са хитът й „Турбуленция” от лятото на миналата година и последните й дуети с Денис Теофиков, който загина в края на миналата година - „Пак ще се броиш” и „Единствено”. „Много държа, когато правя нещо, да оставям следа”, сподели Емилия от какви приоритети се води в кариерата си. Певицата, която в момента работи по фолклорен албум, допълни, че иска песните й да са със стойностни текстове, с хубава музика, да имат послание.

Емилия и Жорж Башур сами се грижат за децата си, като не ползват услугите на детегледачка и за малката Жоржина. Появата й била изненадваща, но пък много желана и чакана. Емилия и Жорж дълго време искали да имат общо дете, но не се получавало. Заради това и посетили специалисти по репродуктивно здраве, които им казали, че шансът да имат дете по естествен път е много малък. Съпрузите решили да не прибягват до инвитро, тъй като не им било фикс идея да имат общо дете. Съсредоточили се върху любовта си и професионалните си задачи. Така че Емилия имала поети участия за седмици напред миналото лято, когато с Жорж Башур разбрали, че семейството им ще се увеличи.

„Той каза, че го е предчувствал”, сподели певицата за момента, в който с Жорж Башур видели положителния тест за бременност. Сподели радостната вест само на родителите си. Всички останали научили едва след третия месец от бременността на Емилия. „Така решихме, просто от суеверие”, каза певицата. Имало идея да кръстят дъщеря си Емилия. Вероятно Жорж Башур повече е настоявал за това. Певицата обаче много искала детето им да е кръстено на татко си. Една сутрин се събудила с мисълта за името Жоржина. Знаела само една жена с това име – любимата на футболиста Кристиано Роналдо. Жорж Башур помислил около минута, след което се съгласил да кръстят дъщеря си Жоржина, писа Уикенд.

Допитали се до родителите на Денис Теофиков за клиповете

Емилия и Жорж Башур поискали разрешение от родителите на младия певец Денис Теофиков да представят двата заснети вече клипа „Пак ще се броиш” и „Единствено”. Видеата към последните дуети на изпълнителите били в процес на довършителни работи, когато през октомври миналата година Денис Теофиков загина, падайки от терасата на жилищен блок в столичен квартал.

Когато клиповете към двете песни били готови, Емилия и Жорж представили на родителите на младия певец, за да ги одобрят. Хитовата пайнерка и мъжът й дори предложили възможност за внасяне на корекции в кадрите. Родителите на Денис нямали такива претенции. Дори много харесали клиповете и изразили радостта си, че песните ще достигнат до почитателите.

„С Жорж видяхме потенциала, колко е талантлив, скромен, добричък. Прекрасно младо момче... До ден днешен не мога да повярвам, че го няма... Много беше щастлив, че тези песни ще излязат, за съжаление не дочака да ги види”, сподели Емилия.

4 Коментара

Т

преди 1 година

Много скърби тая Емилия... и с детето на мъжа й беше така. Ожениха се дни след загубата, тук пее, танцува...Остави бебето и хукна по дискотеки

Коментирай

абе,

преди 1 година

Стига сте ни занимавали с тази чалгарска простафела и съпруга и.Той и брат му дължат на българската хазна милиони.За това обаче мълчите.

Коментирай

мазния

преди 1 година

що и вервате на тая пачавретина никойя със силикон не може да кърми захвърлила е копилето на некоя леля да я гледа а тя да си начеша дъртата пичка пред загорелите мъжища

Коментирай

Марага

преди 1 година

Занимават ни защото им плаща

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.