Емрах Стораро копира Боб Марли

28 Август 2021, 10:05


Най-малкият представител на чалга фамилията изненада фенове и музикални критици с новата си прическа, която досега не се беше появявала във фолк средите (мъжете в жанра предпочитат къси коси или голи глави, които не изискват сериозна поддръжка).

Емрах е заложил на дълги коси, които са сплетени като расти и го превръщат в копие на световноизвестния музикант Боб Марли, който превръща точно тази прическа в емблема за няколко поколения. Кичурите коса той е прихванал като кокче, което допълнително придава екзотичност на визията му. Косата му е толкова дълга, че част от нея се спуска по лицето му, въпреки че е вързана.

Допълнително приликата с Боб Марли се допълва от шарените дрехи, които Емрах носи и са подобни по цвят на тези на легендата на реге музиката.

Расти е традиционна прическа на последователите на растафари в Ямайка. Макар че растите се свързват предимно с това движение, те са използвани много преди това, например от поклонниците на Шива в хиндуизма, суфистите в Пакистан и масаистите в Африка.

Растите представляват кичури коса, които са сплъстени и усукани. Най-лесният начин да се направят е като спре да се реши косата, след като стане дълга. По естествен начин къдравите коси автоматично получават този вид. По вярванията на последователите на растафари това е древна прическа, напомняща грива на лъв, която трябва да придаде сила и мъжество на носителя си. Промяната при Емрах настъпва във време, когато той няма приятелка и се радва на ергенския си живот. Последната му сериозна връзка беше с колежката му Теди Александрова, която след раздялата им обяви, че той не е достатъчно пораснал, за да имат сериозни отношения. Малкият брат на Фики и син на Тони Стораро запази мълчание по темата и очевидно се радва на свободата си. В социалните мрежи той често е атакуван от напористи фенки, които търсят по-сериозна близост с него, писа България Днес.

Прави впечатление, че освен новата прическа Емрах се е нашарил с още нови татуировки, които заемат сериозна част от тялото му.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
Преди 1 година
0
моля ви,не слагайте името Емрах Стораро до това на великият и обичан в цял свят Боб Марли,обидно е...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха
Преди 1 година
0
Копие ама друг път.Приличат си единствено по цвета на кожата.Този и да тича срещу Боб Марли никога няма да го настигне.х
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени