Ергенката Дениз ненавижда бедните мъже

https://hotarena.net/laifstail/ergenkata-deniz-nenavijda-bednite-maje HotArena.net
Ергенката Дениз ненавижда бедните мъже

Дениз Хайрула, която взе участие в първия сезон на формата „Ергенът“, предпочита по-заможни мъже, с по-солидно благосъстояние. Това стана ясно от отговори на еротичната моделка в социалните мрежи.

 

„Той щом е беден, значи не е умен, не е амбициозен, не иска да постигне нещо повече. Ако в момента е беден, но има амбиции, планове и мечти, не е отблъскващ, защото един ден ще бъде богат. Ако му харесва да си стои на това ниво и да повтаря: „Нямам пари, нямам пари, нямам пари“ - ми е много отблъскващ“, умува бившата изгора на бохема Христо Сираков.

 

По-рано Хайрула обясни, че никога не е правила секс за пари. Плеймейтката е категорична, че не продава тялото се дори и срещу щедро заплащане.

 

Бившата на Сираков неведнъж е набеждавана за жена, която изкарва прехраната си с най-древната професия, но тя яростно отрича това да е истина, писа „България Днес“.

19 Коментара

1

преди 1 година

Не си продава тялото ама има онлифенс. Ти за много умна ли се мислиш? Видяхме те в ергена когато наум Шопов ва изпитваше по география, история и литература колко си умна. Значи и ти си бедна по твоя логика.

Коментирай

Гуца от Сунгурларе

преди 1 година

Много са интересни тези размишления на една памакиня на които майка и баща и нямат и 50 лвева да се усмихнат. Сама тя преди да почне да спи с дядковци и разни прасета е била същата скъсана дрипла. Откакто почна да простутиира и да се влачи с мъже, които и плащат сметки стана много голям финансов АНАЛитик... Сори, ама ако се издържаш с голотията си и не работиш нищо, каква си? Инфлуенсърка била? И кво, изкарваш по 50 лв на някой китайски боклук, които ти пробутат да рекламираш?! Много преуспяващо звучи!

Коментирай

Иистината

преди 1 година

Истината е следната: пари при пари отиват. Ако една жена е с добри финансови възможности , независимо дали е родена в обикновено семейство, израстнала скромно и в последствие със свои сили, качества и Труд е придобила финансово благосъстояние или пък ако е фамилно наследствено богата , израстнала така и не познаваща друг живот… нормално е съответно да търси и иска и такъв партньор, причините са много … първо при хората с пари особено при фамилно богатите самата среда си е такава, нейните приятелчета, съученици, още от дете, последствие средата, са си от този кръг и съответно, и те са от богати семейства и израстнали по този начин , другото, което е, когато една жена е с възможности е мн важно да е с партньор, който отговаря на финансовото и ниво, иначе мъжа би бил подтиснат и би проявявал комплекси, завист, дори злоба и омраза последствие, 99% връзка на жена с пари и мъж без е обречена на провал и то по вина на мъжа и неговите комплекси., чувство за малоценност и слаба позиция в една такава връзка. Такаче разбирам жени израстнали в богатство или последствие придобили богатство , да искат равноправен партньор. НО НЕ МОГА ДА ГИ РАЗБЕРА ТЕЯ ГЛАДНИ ВЪШКИ КАТО ТАЯ , то от дълбоката провинция, от семейство най- посредствено и никакво, няма две по 5 в джоба, дошло у Софията с 2 басмени роклички, живее под наем, работи като обслужващ персонал я танцьорка, я сервитьорка, я хостеса, я продавачка у мола и в следващия момент презирала бедните мъже…АМА ШМАТКО ЗАЖМОЦАНА, ама ти си същата беднячка, ти коя си , кой те знае, че си жива? От коя фамилия си ? Кое престижно у-ще си завършила? Кой престижен университет в света си завършила, какви извън училищни занимания си посещавала , езда, балет, фехтовка, шах, рисувате, пиано? Водена ли си от малка по театри, по опери, по събития, какви са били хората сред, които си израстнала , на гости у вас посланници, висши магистрати, хора на изкуството ли са идвали? То израстнало у градинката пред блока у Петрич(примерно) , яло кебапчета и кюфтета , майка му и баща му бичат хорицата до ден днешен да изкарат насъщния, то презирало бедния мъж. Ти си гладна въшка и същия гладен въшкар за тебе. Не се бутай , където нямаш работа.

Коментирай

Продължение на долния коментар

преди 1 година

… чувство за малоценност и слаба позиция в една такава връзка. Такаче разбирам жени израстнали в богатство или последствие придобили богатство , да искат равноправен партньор. НО НЕ МОГА ДА ГИ РАЗБЕРА ТЕЯ ГЛАДНИ ВЪШКИ КАТО ТАЯ , то от дълбоката провинция, от семейство най- посредствено и никакво, няма две по 5 в джоба, дошло у Софията с 2 басмени роклички, живее под наем, работи като обслужващ персонал я танцьорка, я сервитьорка, я хостеса, я продавачка у мола и в следващия момент презирала бедните мъже…АМА ШМАТКО ЗАЖМОЦАНА, ама ти си същата беднячка, ти коя си , кой те знае, че си жива? От коя фамилия си ? Кое престижно у-ще си завършила? Кой престижен университет в света си завършила, какви извън училищни занимания си посещавала , езда, балет, фехтовка, шах, рисувате, пиано? Водена ли си от малка по театри, по опери, по събития, какви са били хората сред, които си израстнала , на гости у вас посланници, висши магистрати, хора на изкуството ли са идвали? То израстнало у градинката пред блока у Петрич(примерно) , яло кебапчета и кюфтета , майка му и баща му бичат хорицата до ден днешен да изкарат насъщния, то презирало бедния мъж. Ти си гладна въшка и същия гладен въшкар за тебе. Не се бутай , където нямаш работа.

Коментирай

Продължение на долния коментар

преди 1 година

…То израстнало у градинката пред блока у Петрич(примерно) , яло кебапчета и кюфтета , майка му и баща му бичат хорицата до ден днешен да изкарат насъщния, то презирало бедния мъж. Ти си гладна въшка и същия гладен въшкар за тебе. Не се бутай , където нямаш работа.

Коментирай

Calm down

преди 1 година

Леле....кой нормален човек пише такива фермани и то по празниците..стига с тая злоба,оставете момичето да си мечтае за квото иска ...

Коментирай

на кой му дреме за тая

преди 1 година

нито на по-заможните, нито на бедните

Коментирай

До Calm down

преди 1 година

Няма делник, няма празник. Когато има мнение, трябва да се изразява. За това държавата ни и света като цяло сме стигнали до такова падение, прогниване и духовно разложение… защото днес е празник, утре ни мързи, в др ден не ни пука, и траем, не си изказваме мнението, а такива самозабравени персони вилнеят с простотията и падението си. Няма злоба. Това не е злоба, а се нарича ГРАДИВНА КРИТИКА, която е страшно нужна в днешните самозабравени времена. Злоба към това момиче нямам, не я познавам , желая и щастие и само хубаво. Но това не значи, че нямам мнение относно изказването и, и това което показва като поведение и начин на мислене. Весели празници.

Коментирай

:))

преди 1 година

Разбирам възмущението Ви , но с тези коментари едва ли ще промените подобен тип момичета,каквито е имало и винаги ще има,света или България.Под това,което наричате градивна критика прозира накакво лично огорчение, дано го превъзмогнете,защото то трови единствено Вас.Простотията, чалгарията и духовната бедност ще продължават да се ширят а Вие да си бълвате огън и жупел анонмно.Усмихнете се и дишайте ,макар че сме затънали до шия в л****а ,главите ни са все още отгоре..

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

Не се била продавала ...''Плеймейт'' си е конкурс за проститутки.И значи играчка за големи момчета.Всички участвали в това си въобразяват,че някъв престиж а всъщност е предлагане на плът срещу заплащане.То и по-заможните мъже я предпочитат но кратко.И кой от къде е.

Коментирай

Хаха

преди 1 година

Точно това, което си мисли Дениз за мъжете , които нямат пари, точно същото си мислят за НЕЯ , мъжете и жените с пари …” тая щом зряла голяма жена на 25,30 години, се занимава с ходене по реалити сеири, просеща евтина популярност, за да може да и поръчат после някой пост в инстаграм, да изкара 2 лева, щом голяма зряла жена се занимава, да се снима чекнейки се по сайтове, да проси жълти стотинки, значи смятай за каква скъсанячка стана въпрос”.

Коментирай

питър

преди 1 година

какво значи да не си огорчен от тази простащтина, че си част от нея ли?

Коментирай

Дениз Хайрула

преди 1 година

Имам доста пари!

Коментирай

..

преди 1 година

Всеки прави своя личен избор от какво да е част и с какво да се асоциира

Коментирай

ЗАРАЗА

преди 1 година

ЕВТИНА СВИРКАДЖИЙКА.НЕ СТИГА,ЧЕ НЯМА.НИТО ОБРАЗОВАНИЕ,НИТО ИНТЕЛЕКТ,КУЛТУРА,ВЪЗПИТАНИЕ И ПРОЧИЕ,АМИ ИМА И ПРЕТЕНЦИИ ЗА БОГАТ МЪЖ?!. ДЪРЖАВАТА НИ Е ПЪЛНА СЪС ТАКИВА ЕВТИНИ ПАРЦАЛИ,КОИТО ЗА 50 СА СЪГЛАСНИ И ЯДРЕНИ ОПИТИ ДА СИ ПРАВИШ СЪС ТЯХ,ОБАЧЕ САМОЧУВСТВИЕТО ИМ Е ДО НЕБЕСАТА.КОЛКО КУРА НА ДЪРТАЦИ Е ИЗЯЛА ВЪПРОСНАТА МАНГАЛКА???? АЛЛАХ ДА ТЕ НАКАЖЕ.ПУУУУ БОКЛУК МРЪСЕН,ВЕНЕРИЧЕСКА БОЛЕСТ ТАКАВА.

Коментирай

⌨️

преди 1 година

На таз Дениз Хизбула един хубав бой и трябва

Коментирай

Пляки

преди 1 година

Още малко като одьртее ще върти дудуци за жьлти стотинки..

Коментирай

Дениз Хайрула

преди 1 година

Класа съм!

Коментирай

Катя Д.

преди 9 месеца

Тази има “тайна” връзка от около година с женен мъж с две деца, които глупака изхвърли от дома си, за да живее там тая безмозъчна плоска платена компаньонка.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.