Ето го гаджето на Милица Гладнишка! Двамата са неразделни (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

3912
06 Септември 2021, 15:53


Вече 9 години актрисата Милица Гладнишка има връзка с тайнствен младок, когото не обича да показва в медиите. Тя пази личния си живот в тайна от обществените среди, но пък от приятели със сигурност не го крие.

 

Иван Велчев също е артист, но основно се занимава с озвучаване на роли. Ванката е значително по-млад от Милица, но на живо не им личи, шегуват се техни приятели. Актрисата не само е младолика, но и по характер не отстъпва на годините на гаджето си.

 

Двамата са неразделни и не се крият в социалните мрежи. Те често се тагват в общите си снимки и по всичко личи, че не пазят връзката си в тайна, както се писа в медиите. „Просто не смятам за нужно да крещя по телевизии и вестници с кого съм. Който трябва да знае, знае!“, разсъждава Милица.

 

Според последната клюка двамата усилено работят за бебе и нищо чудно първородният им наследник вече да рита в коремчето на актрисата.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 2 седмици
0
Стига сте драскали едни и същи глупости.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
A
преди 2 седмици
0
Хората трябва да си запълват с нещо сайта. Явно много хора спряха абонамента и сега повтарят на платилите абонамент една новина по три пъти. Другите сайтове копират от тук и ето ти желаното медийно внимание.
ха ха Хо
преди 2 седмици
0
То ''голямо''внимание аудиторията да ти се подиграва на глупотиите.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени