Фицата изостави властната Севинч, върна се при жена си затънал в кредити и с подвита опашка

3056
24 Юли 2020, 14:00


След куп любовни перипетии, актьорът Филип Аврамов отново се е събрал с бившата си съпруга Милена и е зарязал Севинч Ибрахим, заради която се разведе и която също му роди дете, научи HotArena. В момента на Фицата му се налага да издържа две семейства, тъй като от двете си жени актьорът има по една дъщеря – Рая и Ана.

Приятели и колеги на звездата от „Домашен арест” веднага забелязали промяна в него. Откакто заживял с красивата туркиня Севинч, Фицата се превърнал в типичен мъж под чехъл. Вкъщи бил като домашен иконом на жена си и на малката им щерка Ана. От любов към Ибрахим Филип започна строеж на фамилна 2-етажна къща върху наследствен парцел в кв. „Надежда”. Харчовете го вкараха в тежки кредити, които обтегнали семейните отношения. Въпреки миловидния си вид, Севинч, която е медицинска сестра в „Пирогов” се оказала с нрав на подполковник. Всяка сутрин тя му сервирала обемист списък със задачи, които трябва да изпълни през деня.

O
ще преди 3 години, когато Филип признал на Милена, че в живота му има друга жена, актрисата от Сатирата била сигурна, че някой ден отново ще станат семейство. Именно заради това тя запазила фамилията на бившия си мъж. Неотдавна самата Милена публикува в социалните мрежи няколко снимки от партньорството си с Филип. Актьорът признава, че е допуснал огромна грешка, задето е зарязал съпругата си и сега с подвита опашка се е върнал в семейното гнездо, писа Уикенд.
Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до
Преди 1 година
-4
тези кавички каква роля играят, ако идеята е заяждане за пълен член - единствено съществително име може да се членува, а след предлог пълен член няма... колкото до това кой иска, не иска и по какъв начин допринася за отглеждане на децата си е работа на родителите
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ми,
Преди 1 година
0
Единственото което заслужава този е да е сам като куче.Глупост е от страна на бившата му жена да го приеме обратно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Биби
Преди 1 година
0
Затова деца се правят от едни родители, а този е поредния глупак. А грозницата дето си е мислила, че като го разведе и ще си изгради щастие такова нещо не съществува.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тотална излагация
Преди 1 година
-1
Абсолютни глупости пишете. Разделиха се, защото на човека не му се гледа малко дете. Хората бързо забравят какво е. Севинч си се грижи за Ана и преди и сега само тя, а той е тотално несериозен във всяко едно отношение и абсолютен темерут когато не е в роля....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
Преди 1 година
0
"Човека" защо е направил това дете като не му се гледа?


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени