Гала разплака Мегз и майка й

20 Февруари 2018, 16:26


Днес в „На Кафе“ се излъчи продължението на гостуването на екипа на предаването в родния дом на Мегз в Раковски. 

 

 

Репортажът беше много сантиментален и изпълнен с хубави спомени от детството на Каканашева. Гала продължи с емоциите и върна Мегз и до по-скорошни тежки моменти и тя сподели, че един от най-тежките моменти в живота й е бил когато майка й е напуснала цеха й и и е казала да се справя сама.

 

 „Всичко загуби смисъл. Мечти, амбиции, отговорност към работници и клиенти, нищо нямаше значение. Можех да заключа вратата по всяко време. Нямах смисъл. Тясната връзка със семейството ми е една от причините работата ми да е толкова важна за мен” - каза амбициозното миньонче през сълзи. Майка й също се разплака. 

 

Мегз и майка й са много близки и до голяма степен тяхната връзка е причината за успехите и увереността на красавицата. 

 

Мегз още проговори за операцията си:

 

 

Сложила съм много малко, само 220 кубика. Исках гърдите ми да изглеждат така както бяха преди да започна да слабея”. Гала и екипът й не спряха да повтарят колко добре изглежда бюстът на Мегз.

 

 

Тя още добави: „Аз не изкарвам парите си с гърдите си, затова злобните коментари на момичета, които препечелват с тялото си не ме интересуват. Тяхното бъдеще зависи от големината на гърдите им, моето от талантът и ума ми. Да му мислят те”. 

 

 

С това Мегз заби звучен шамар на някои плеймейтки, които се опитаха да влязат в медиите като коментират големината на бюста й. 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
skukaaaaa
преди 4 години
0
Sprete da ni zanimavate s platenite statii na tozi bezinteresen grizach
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени