Галена по-харесвана от Гала в конкурса „Жените на 2020“

https://hotarena.net/laifstail/galena-po-haresvana-ot-gala-v-konkursa-jenite-na-2020 HotArena.net
Галена по-харесвана от Гала в конкурса „Жените на 2020“

Галена стана първа в онлайн конкурса „Жените на 2020“, организиран от „Мис Вселена“ Радост Тодорова. Голямата битка с категория „шоубизнес“ се водеше между изпълнителката Галена и водещата в „На кафе“ Гала, но крайна сметка Галена победи с 1000 гласа.

Още по-ожесточена бе надпреварата между Ивет Лалова и Цвети Пиронкова в категория „спорт“. Изненадващо е, че в тази категория фитнес гуруто Биляна Йотовска остана последна сред четирите номинирани, като първа се нареди Ивет Лалова.

Надпреварата „Жените на 2020“ се проведе изцяло онлайн в социалните мрежи и всеки можеше да даде гласа си.  Гласуването продължи две седмици в по два кръга, а гласовете се брояха публично в интернет, писа „България Днес“.

Радост, която е носителка на титлата „Мис футбол“, в момента живее в Русия с любимия си Георги Костадинов. Двамата са заедно от няколко години. Вчера Тодорова сподели, че първото нещо, което ще направи, когато се прибере в родината е да дари кръвна плазма. Тя изкарала коронавируса, но тихомълком без да съобщава на последователите си.

4 Коментара

баста

преди 3 години

Измислени безсмислени конкурсчЕтА от и за комплексирани женчета.

Коментирай

gabi

преди 3 години

как може тая минетчийка Галена да я сравняват с Гала.

Коментирай

Галена поне уж пее, а Галя няма НИКАКЪВ талант .....

преди 3 години

Една посредствена клюкарка и една нафукана чалгаджийка ....и двете са излишни, и двете нито ги гледам, нито ги слушам.....какви жени на 2020 ?

Коментирай

Цеци

преди 3 години

И двете са боклуци за боклука. Земята трябва да се отърси от простотия и пошлост

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.