Галка от „Каризма” се върна тайно в България затънала до гуша в дългове за над 300 бона

8562
02 Февруари 2020, 15:00


След много години, прекарани зад граница, Галка от разпадналия се дует „Каризма” се завърна в България. Запознати издават, че престоят на певицата у нас ще бъде кратък – тя искала да се види с роднини и приятели, но после планирала отново да отлети за Лондон, където развива своя фирма за кетъринг, дочу HotArena.

В музикалните среди се говори, че доскоро Галка била затънала в дългове и имала неизплатени кредити, затова избягвала да се връща в родината и се криела в Англия. През последната година тя най-накрая спестила средства, стъпила си на краката и успяла да погаси част от финансовите си задължени. Те са наистина огромни и според мълвата надхвърлят сумата от 300 000 лева. Бившата сценична половинка на Миро вече си позволявала по-често да се прибира в София, но не искала да се установява тук за постоянно.
След разпадането на дует „Каризма” Галина Курдова, както е цялото й име, прекрати певческите си изяви и започна живота си от нулата. Кариерата й на изпълнителка се провали с гръм и трясък, след като партньорът й Миро я заряза. Според слуховете двамата се изпокарали за пари – Галка го завлякла с голяма сума и се наложило да потърси късмета си в чужбина.

В Лондон Курдова срещнала сериозни спънки – започнала от най-ниското стъпало, сервирайки на недоволни клиенти в заведение за бързо хранене. Тя по цял ден разнасяла таблата и с носталгия си спомняла дните, когато „Каризма” бе на върха на славата. Преди да напусне България, Галка се закани, че ще се реализира успешно зад граница, но в началото възможностите й стигнали до това да бъде келнерка.
Че е заработвала като обслужващ персонал, я издаде точно Миро. Преди време той разказа в свое интервю, че съжалява за разпадането на дуета и професионалния провал на певицата. „Много ми е мъчно за нея. Можеше да стане звезда от ранга на Мадона. Имаше всичко необходимо, не знам какво се обърка. Сега е просто една сервитьорка в чужбина", изпусна се той уж случайно.

Не е тайна, че след края на „Каризма" изпълнителите развалиха отношенията си заради различния стандарт на живот, който имаха. Докато Миро се радваше на солидни доходи и продължаваше да създава хитове, неговата бивша партньорка едва свързваше двата края с по едно-две участия в месеца. Галка взела назаем от приятеля си немалко пари, но после „забравила” да  ги върне. По това време имала и сериозен проблем с употребата на наркотици, който още повече утежнил положението й. Разочарован и обиден, Миро се отрекъл от нея и повече не я потърсил. Дори когато посещавал Лондон, за да се вижда със съпругата си Ели Златарев, която стопанисва местен ресторант, певецът не търсел никакъв контакт с Галка. От познати разбрал, че е започнала работа като келнерка, но упорито отказвал да й се обади.

Хора от обкръжението на Миро издават, че едва наскоро бившите сценични партньори затоплили отношенията си, благодарение на Ели Златарев. Тя убедила съпруга си, че не бива да таи негативизъм в себе си. Подтикнат от жена си, той се свързал с някогашната си приятелка и си уговорили среща в Лондон.
Изпълнителят с изненада установил, че Галка все пак е претърпяла развитие през годините. Тя толкова се увлякла по здравословните рецепти и готвенето, че създала своя фирма за кетъринг. Печелела достатъчно, за да поддържа приличен стандарт на живот и се радвала на завиден успех сред конкуренцията. В личен план пък открила любовта в лицето на барабанист, с когото живеела под един покрив.
„Радвам се, че с Галя се сдобрихме. Човек не бива да позволява на сенките от миналото да го тровят. Умея да прощавам. Прошката е мост към Бога, към любовта и щастието, който ни позволява да се сбогуваме с вината, обвинението и срама”, разсъждава Миро, който напоследък е станал набожен, пише Уикенд.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
нотес
Преди 1 година
0
Галка и Миро са създали прекрасни песни , на които сме се радвали , имали сме приятни емоции , затова не бива по такъв грозен начин да се пише за Галка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да
Преди 1 година
0
Абсолютно точно.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени