Ген. Мутафчийски депресира Галена, певицата пали свещи за Великден вкъщи

https://hotarena.net/laifstail/gen-mutafchiiski-depresira-galena-pevicata-pali-sveshti-za-velikden-vkashti HotArena.net
Ген. Мутафчийски депресира Галена, певицата пали свещи за Великден вкъщи

Галена няма да ходи на църква в нощта на Великден и ще запали свещи вкъщи. Това призна фолкпевицата, която преди дни публично сподели, че е една от първите българки, заразени с коронавирус.

Неприятната ситуация е накарала Галена да се замисли и да не се събира с много хора в храм. Затова и призовава всички да си останат вкъщи на големия християнски празник.

\"Нека в този момент да останем позитивни, да сме смирени, да спазваме това, което ни казват, за да опазим нашите любими хора, нас самите и други, знайни и незнайни, любими хора. Сега най-важно е да останем здрави. Затова нека се помолим от вкъщи, храмът е в нас, той не е навън. Запалете свещичка вкъщи, спазвайте обичая вкъщи. А празника ще споделим виртуално в този момент... Не гледайте на ситуацията като на затвор, вие сте на най-любимото си място, вашата крепост и може да правите всичко, което обичате\", заяви с искрено сърце изпълнителката, която е боядисала яйцата си още на Велики четвъртък.

Галена разкрива, че самата тя не е напускала дома си 20 дни, време в което е преминала през всички фази на карантината, но си е дала сметка, че това може да доведе до нещо по-лошо. Затова е решила да прави неща, за които не е имала време преди, да се отдаде на децата си, нещо за което е мечтаела и сега е дошъл точният момент да бъде майка и домакиня като всяка една нормална жена.

Но не крие, че феновете много й липсват. За всички тях вече има напълно готова песен, за която издава, че нарежда в Топ 5 на музикалните си проекти. Точно затова споделя, че задържа премиерата й, защото иска да усети на живо тръпката от това, да чуе как хората я пеят.

\"Този вирус е пуснат два-три месеца преди това. През август. Но китайците са се опитали да го спрат и са се скрили. През цялото време ме тресеше и не ми се смъкваше температурата. Отмених участия\", каза още Галена, която смята, че се е заразила по време на турнето си в САЩ през ноември миналата година. Първоначално гледала постоянно телевизия и \"най-известния човек в България\" - ген. Венцислав Мутафчийски. Но това я депресирало и спряла, а настроението си оправила с готвене всеки ден, пише \"България Днес\".

8 Коментара

George1

преди 3 години

Депресирана кифла.Жива да я оплачеш

Коментирай

:)))))

преди 3 години

Силонова вафла е.т.е ГМО.

Коментирай

Вени

преди 3 години

Много просто и противно същество заразено със селяния

Коментирай

...........

преди 3 години

Да снима клипче във ваната и ще и мине депресията.

Коментирай

Коко

преди 3 години

Как да не е излизала от тях. Не чухте ли от нейната уста, че си ремонтират къщата? Там дето живее сега не е строеж. До строежа се пътува

Коментирай

Свирко

преди 3 години

Хахаха... депресирана защото трябва да си гледа децата

Коментирай

Мария

преди 3 години

ДА СПРЕ С ФОТОШОПА,МЕ Е ВИДЯХМЕ НА КАКВО ГОВЕДО ДЕБФЛО ПРИЛИЧА.

Коментирай

Ужас

преди 3 години

Да се правят на много отговорни и да пишат под всяка снимка stay home стана новото no make up.Жалкиииии

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.