Гена Трайкова пие от обяд! Журналистката се налива с вино в работно време

1366
29 Август 2019, 12:00


Гена Трайкова се възползва от обедните си почивки, за да пие вино, разбра HotArena.

 

Журналистката бе уловена да притичва от сградата на Би Ти Ви до близък ресторант, където първата ѝ работа беше да прегледа винения лист. Шефката на новините сподели обяда си, който се ограничаваше само до порция диня, със своя приятелка. По-късно към тяхната компания се присъедини и неизвестен господин, който се настани на стола до Гена, писа „Ретро“.

 

Бившата любима на Венелин Петков обаче не удостои събеседниците си с внимание и през целия обяд гледаше разсеяно настрани и през 5 минути надигаше чашката с вино. Очевидно Трайкова не изпитва неудобство да пие алкохол в работно време, без да го съчетава поне с храна.

 

Наскоро журналистката, която в последните години е предимно зад кадър, се появи в ефира на „Тази събота“, за да даде повече подробности за новото интерактивно студио на новините.

 

След изявата ѝ социалните мрежи гръмнаха с негативни коментари по неин адрес, гласящи, че някогашната красавица се е занемарила и доста се е закръглила. Злите мнения стигнали до ушите на Гена, която веднага решила да се вземе в ръце и се подложила на спартанска диета.

 

Сега се възползвала от изобилието на летни плодове и наблягала на динята, но от виното, което също е калорично, не се отказвала.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вреденлин
преди 11 месеца
0
“Непознатият господин” е репортерът Петър Нанев, който още в зората на кариерата му го бяха уловили да манипулира репортаж. А сега през него минават част от поръчковите разследвания. Но определението в статията е чудесна оценка за работата му!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сиси
преди 11 месеца
0
Нито е закръглена,нито е алкохоличка.Защо да не изпие чаша вино, дамата е красива и работи много.Харесвам я,оставете я на мира! И спрете да се бъркате навсякъде,що за долнопробна медия сте!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
2672д2
преди 11 месеца
0
Лятно време в София всяка втора дама пие розе и аперол на всяко кафе ;)) на обяд. Дотам ли стигнахте, в напъните си да напишете нещо?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени