Гери Малкоданска краде от хотели

18 Януари 2021, 18:21


Гергана Малкоданска често си тръгва от почивки с повече багаж в куфара, отколкото е имала при пристигането си, узна HotArena.


Дългокраката красавица обича да краде от хотелите, където нощува. Синоптичката с половин уста призна, че винаги си отмъква от хотелските стаи по нещо за спомен. Гери винаги си взимала по нещо дребно – чехли, чаши, сапун, кърпа, научи „Уикенд”. Тя не премала присвояването като кражба, а по-скоро като взимане на нещо за спомен, което ще й напомня за хубавото преживяване на дадената дестинация.


Гери си призна, че е извършила кражба и на остров Бали, където е била на почивка с любимия си Алекс. „Единият ден беше дъждовно и решихме да си останем в стаята. Да пием чай и просто да си говорим. Когато обаче ни го донесоха, чашките много ми харесаха. Бяха много красиви. Друг път си взимаме сапунчета и торбички за обувки, но този път не се сдържах”, призна красавицата.


Синоптичката обаче разкри защо тези чашки са много сантиментални за нея. „Точно след като се прибрахме от почивката, разбрах, че съм бременна с Лео. Ние дълго време правихме опити за бебе и това беше най-хубавото и мечтано нещо за мен. Сантиментални са ми тези чашки, защото ми донесоха най-голямото щастие", разкри Малкоданска и намекна, че би си взела и трета, ако се върне пак в хотела, защото за момента си има просто две. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Клептомания
Преди 1 година
0
Това е сериозно психично заболяване - нарича се клептомания.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дрън, дрън
Преди 1 година
-2
И чехлите и сапунчетата са за еднократна употреба...След като гостите напуснат камериерките ги изхвърлят
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...ta plias!
Преди 1 година
0
portselanovite chashki i havliite, obache ne sa!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени